Lozano vol allargar la ratxa

Lozano vol allargar la ratxa

Des de que va reaparèixer, el capità del Barça ha marcat 10 gols en 8 partits amb el Barça i també ha marcat 3 gols en els 2 amistosos de la Selecció Espanyola contra el Japó

Plaza ha recuperat aquest divendres els internacionals espanyols Aicardo, Adolfo i Lozano. El tècnic ja prepara el partit contra Movistar Inter amb tots els efectius disponibles i les úniques baixes de Ferrao i Esquerdinha.

La ratxa de Lozano

El capità Sergio Lozano ha marcat tres gols en els dos amistosos contra el Japó i en total ja suma 13 gols en els últims 10 partits disputats. Amb el Barça, Lozano ha marcat 10 gols en els 8 partits disputats des de que va reaparèixer de la lesió al recte femoral de la cuixa dreta que el va mantenir sis setmanes de baixa a l’inici de temporada. Entre el Barça i la Selecció, Lozano només ha deixat de marcar en un dels últims 10 partits disputats: contra l’Sparta de Praga. I ha fet dos doblets (contra Levante i contra el Japó), i un hat-trick (contra Burela).

“El factor Palau és molt important”

Per a Sergio Lozano, una de les claus del Barça-Inter pot ser el factor pista. “La temporada passada ja vam demostrar durant els play-off que amb l’ambient que es crea al Palau és molt difícil que puguem perdre i aquest any volem seguir en la mateixa línia”, avisa. Lozano també elogia el rival. “Inter està demostrant aquesta temporada que és un equip més sòlid i serà un rival duríssim, la clau serà minimitzar les seves virtuts i portar el partit al nostre terreny”, explica.

El capità també ha parlat de les baixes i de la seva ratxa golejadora. “Estic content d’ajudar l’equip amb gols, però firmo ara mateix no marcar i guanyar el partit contra Inter”, diu. “Sense Ferrao i Esquerdinha està clar que tots hem de fer una passa endavant, és el que hi ha i no serveix de res lamentar-se, ara toca tirar-ho endavant amb la força de l’equip”, explica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut