Andreu Plaza: “Estem construint una nova idea de joc”

Andreu Plaza: “Estem construint una nova idea de joc”

El tècnic explica que l’equip s’està adaptant al joc sense pivot i espera un gran ambient al Palau en el partit de diumenge que ve contra Movistar Inter

Compte enrere per al Barça-Inter de diumenge al Palau (16:30, en directe per Gol). El tècnic Andreu Plaza ha comparegut aquest dijous davant dels mitjans i s’ha mostrat optimista a l’hora d’afrontar una de les cites clau de la temporada.

Expectatives: “Espero un partit igualat. Ara mateix el partit és d’una transcendència relativa perquè encara falta molta lliga i també perquè els dos equips hem obert una mica de forat respecte el tercer classificat. Però sempre és un Barça-Inter i serà interessant mesurar les forces tenint en compte que aquesta temporada ens haurem d’enfrontar moltes vegades”.

Movistar Inter: “Han canviat una mica la manera de jugar, sobretot pel canvi d’entrenador –Tino Pérez en comptes de Jesús Velasco- i també perquè han fitxat un jugador com Pito que marca les diferències. Però per la resta els conceptes no han variat molt. Segueixen alternant el joc amb pivot, amb Solano, i el joc sense pivot, i l’essència és la mateixa de les últimes temporades”.

Palau: “L’hora és bona. Estem convençuts que el Palau respondrà i que serà un partit amb un gran ambient. Ja s’estan venent les entrades de visibilitat reduïda i esperem el Palau de les grans ocasions”.

Baixes: “Nosaltres hem de fer un canvi estructural. Durant més de tres temporades hem alternat el joc amb pivot i el joc sense pivot, i ara les circumstàncies ens obliguen a jugar sense pivot. Això comporta fer una sèrie de canvis tàctics que encara estem treballant i assimilant. L’equip està en construcció d’una nova idea de joc que comportarà un temps, i mentrestant hem de ser capaços de mantenir el to i competir”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut