Recepció amb l'Agrupació de futbol de Clubs i Penyes del Barça

Recepció amb l'Agrupació de futbol de Clubs i Penyes del Barça

El vicepresident primer Jordi Cardoner, acompanyat dels directius Pau Vilanova, Emili Rousaud i Marta Plana, ha rebut els representants de les penyes integrades a l'Agrupació

Una representació institucional del Club encapçalada pel vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus, que ha estat acompanyat dels directius Pau Vilanova, responsable de Penyes, Emili Rousaud i Marta Plana, ha rebut aquest dijous 5 de desembre a la Llotja President Suñol del Camp Nou una àmplia representació de l'Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona.

A l'acte també hi han assistit el president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil, l'exjugador blaugrana Paco Clos i una àmplia representació de totes les penyes i clubs que formen part de l'Agrupació, encapçalats pel seu president Lluís Monràs.

L'Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona aglutina actualment setze entitats, que sumen un total de 265 equips de diferents categories que reuneixen aproximadament 3.542 jugadors de diferents edats. Els membres actuals són les penyes i clubs següents: Penya Anguera, Unió Barcelonista Catalònia, Cinc Copes, Collblanc, l'Hospitalet, Ramon Llorens, Club Blaugrana Terlenka, Sant Cugat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Trinitat Vella, Vallirana, Villaverde-Penitentes, La Roca, Cervelló i Castellbisbal.

Important tasca formativa

La recepció ha servir per fer un reconeixement a la important tasca formativa que ha anat efectuant l'Agrupació de Penyes de Futbol en els seus 63 anys d'història, i que permet que molts joves de diferents poblacions i barris puguin practicar el futbol, ​​s’apropin al moviment penyístic, difonguin barcelonisme pel territori i fomentin els valors del club blaugrana.

A partir d’aquesta temporada els equips de l’Agrupació, que jugaven als camps annexos al Miniestadi, ho faran als terrenys de joc de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

A la temporada 2018/19 es va reactivar l’equip de l’Agrupació, amb participacions en quatre tornejos de caire social. Enguany el projecte segueix, i l’equip ja ha fet dos entrenaments sota la supervisió de Paco Clos, i participarà en la tradicional jornada de Nadal de la Barça Escola el proper 15 de desembre. Durant la temporada es continuaran celebrant jornades formatives amb els pares i jugadors de l’Agrupació.

Aquesta trobada cal situar-la en el marc de les recepcions que efectua anualment el Club amb els diferents estaments o agrupacions de l'entitat al voltant de les festes de Nadal.

En el seu parlament, Jordi Cardoner ha senyalat que "un any més, una representació del Club venim a aquest acte per donar-vos les gràcies i reconèixer el valor de la tasca que feu temporada darrera temporada. El Barça sempre creix i al voltant de l'activitat esportiva es genera un teixit social reflectit en el seu moviment penyístic o la fundació que demostra que som més que un club, i en aquesta faceta també s'ha d'incloure tot l'esforç i la feina que feu en diferents camps del territori per acompanyar els nois i noies dels vostres equips i impregnar-los dels valors barcelonistes. Aquest agraïment vull fer-lo extensiu als jugadors, tècnics, monitors, ajudants i a tots aquells que col·laboren en la vostra Agrupació".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut