Liberbank Cuenca-Barça: Triomf sense concessions (28-39)

Els de Xavi Pascual s’imposen amb un partit molt seriós i mantenen la seva bona trajectòria

Sense fre. El Barça ha mantingut una jornada més la seva bona trajectòria i ha sumat una nova victòria a la Lliga Asobal en un duel en què els homes de Xavi Pascual no han donat opció al Liberbank Cuenca (28-39). Amb molta intensitat i efectivitat des de l’inici els culers han sumat un nou triomf. Cal recordar que el Barça no ha pogut comptar amb Ariño i Cindric per lesió.

Dominen des de l’inici

El Barça ha mostrat una gran imatge des del començament del partit i els culers han dominat així el marcador. Sense donar gairebé opció al Liberbank Cuenca els culers. Ràpidament l’efectivitat de Dika Mem i N’Guessan han marcat la diferència. Amb un bon atac i una bona defensa els blaugrana han obtingut ràpidament una diferència a favor de set gols. Els culers han marxat al descans amb un avantatge de sis dianes (14-20).

A la segona meitat els blaugrana han pogut ampliar progressivament l’avantatge sense donar opció al conjunt local de capgirar el marcador. N’Guessan s’ha mantingut com el màxim anotador culer i amb vuit gols ha estat el màxim realitzador. Un duel en el qual el jugador del filial Pau Oliveras ha disposat de minuts i ha protagonitzat una de les imatges del matx. Tot l’equip ha decidit que en els darrers minuts fos el jugador que tirés un penal. El blaugrana no ha fallat i ha tornat el gest del vestidor amb una diana per al record.

Amb aquest triomf el Barça segueix dominant amb autoritat la Lliga Asobal i contant tots els partits disputats per victòria.

Liberbank Cuenca, 28
Barça, 39

Liberbank Cuenca: Ibañez (-), Vainstein (3),Suárez (4), Ariel (3), Fakete (2), Marrochi (-) i Lopez (5) –set inicial-, Linde (-), Lopez (-), Moscariello (5), Alves (3) i Eskericic (3).

Barça: Moller (-), Sorhaindo (-), Andersson (-), Gómez (5), Thiagus Petrus (-), Mem (6) i Fabregas (1) –set inicial-, Tomas (3), Entrerrios (3), Serdio (2), N’Guessan (8), Dolenec (2), Pascual (5), Pálmarsson (1) i Oliveras (1).

Parcials: 2-3, 4-7, 6-11, 8-15, 11-18, 14-20 (descans), 18-23, 19-26, 21-31, 22-32, 25-35, 28-39.

Àrbitres: Oscar Raluy i Angel Sabroso.