Local

El FC Barcelona millora el contracte i amplia la clàusula d’Ansu Fati

La clàusula de rescissió del jugador passa de 100 a 170 milions d’euros

El FC Barcelona i Ansu Fati han arribat a un acord per a la millora del seu contracte fins al 30 de juny del 2022, ampliable a dues temporades més, i de la seva clàusula de rescissió, que passa de 100 a 170 milions d’euros.

A més, la clàusula ascendirà als 400 milions d’euros quan el jugador signi el seu contracte professional com a jugador del primer equip.

Un contracte que s’ha signat aquest dimecres, a les oficines del FC Barcelona, amb la presència del president del Club Josep Maria Bartomeu, així com del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elías, i del CEO del Club, Òscar Grau. També han estat presents Éric Abidal, secretari tècnic, el seu adjunt Ramon Planes i el secretari tècnic del Barça B, José Mari Bakero.

"La Masia és la millor escola del món"

La progressió d’Anssumane Fati (31/10/2002) ha estat meteòrica. Va arribar al Club l’any 2012, amb només 10 anys, i el seu creixement l’ha portat a trencar diversos rècords. Ja és el jugador més jove de la història del Barça a marcar un gol a la Lliga, amb només 16 anys i 304 dies, i també és el blaugrana més jove en ser titular al Camp Nou o jugar un partit de Champions.

Especial: Tot sobre Ansu Fati
Tot el que cal saber sobre el jugador format al futbol base blaugrana
AQUÍ

Un creixement que ell entén pel paper que ha tingut la Masia en la seva evolució futbolística. “La Masia per a mi és la millor escola del món. Em van ajudar en tot des del primer dia que vaig arribar i estic molt agraït a la gent que hi treballa. Tothom és espectacular”, reconeix, a més d’afegir: “Des del primer dia he après molt de tothom. També dels moments difícils, perquè sempre han estat allà per donar-me suport”.

Ansu Fati, que és el mirall de molts joves de la Masia, considera que “treballar cada dia amb els millors és un somni i un premi”. Recorda amb estima el dia del seu debut, com també el seu primer gol al Camp Nou. Malgrat tot, ho té clar: “A partir d’ara he de seguir treballant més que mai per seguir tenint oportunitats i continuar gaudint. Tota la resta ja arribarà”.

El test d'Ansu Fati!
Posa't a prova i contesta correctament a les preguntes
JUGA AQUÍ!
Més notícies aquí