Liberbank Cuenca – Barça: Comença la recta final d’any

Liberbank Cuenca – Barça: Comença la recta final d’any

(19:30h, Gol) Els blaugranes, en ratxa, visiten una de les pistes més complicades de la Lliga per certificar la seva presència en la Copa Asobal de la setmana vinent

Amb la Lliga de Campions aparcada fins al mes de febrer, el Barça centra tota l’atenció en el final de la primera volta de la Lliga Asobal, que acabarà decidint els equips participants en la 30a Copa Asobal. El conjunt de Xavi Pascual juga aquest dimecres (19:30h, Gol) a Conca en la 13a jornada i, en cas de victòria, certificaria matemàticament la seva presència en la competició que es disputarà el cap de setmana vinent (14-15 de desembre) a Valladolid.

El Barça es manté invicte en les 12 jornades disputades fins al moment, i si guanya contra el Liberbank Cuenca avantatjarà com a mínim en sis punts al quart classificat. Després del duel a El Sargal, als blaugranes els quedarà jugar al Palau contra el Benidorm (divendres a les 21:30h) i a domicili contra l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil (dimecres 11 a les 19:30h).

El conjunt de Xavi Pascual va completar el dimarts l’últim entrenament previ, just abans de viatjar a Conca amb algunes novetats en la convocatòria. Aitor Ariño i Luka Cindric són les absències destacades per lesió, i la llista de 16 jugadors la completa Pau Oliveras, del filial.

No serà el primer partit de la temporada a El Sargal de Conca, ja que fa uns mesos el Barça hi va disputar la Supercopa d’Espanya contra el Liberbank Cuenca. El 4 de setembre, just després de guanyar la Super Globe, els blaugranes van superar al conjunt manxec per 33-22 en la seva pista. Ara el rival del Barça és cinquè en la classificació amb 16 punts de 24 possibles, i a més es va classificar per a la fase de grups de la EHF Cup.

El Sargal, que sempre és una pista difícil amb un ambient molt calent, rebrà un Barça en ratxa i en plena forma que vol confirmar com abans millor la seva presència en la 30a edició de la Copa Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut