La bona ratxa del Barça B

La bona ratxa del Barça B

L’equip de Garcia Pimienta és cinquè, a només un punt de les places de 'play off' d'ascens, després d’encadenar vuit partits invicte en els que, a més, ha guanyat sempre la possessió de la pilota

La derrota a Alacant per 4-1 va marcar un punt d’inflexió. Des d’aleshores, el Barça B ha encadenat vuit partits consecutius puntuant que li han valgut per situar-se en cinquena posició a només un punt de les places de play off. Han estat tres victòries i cinc empats en els que el filial blaugrana, a més, ha guanyat sempre la possessió de la pilota en una clara demostració que el seu bon joc es fidel a l’ADN Barça del seu entrenador Garcia Pimienta.

El Barça visita el proper diumenge l’estadi Antonio Puchades del València Mestalla (12.00 hores) amb la intenció d’allargar una bona ratxa de resultats en la que ha superat a l’Oriola (3-0), Sabadell (1-0) i Castelló (2-1) i ha empatat al camp del Llagostera (1-1), Ebro (1-1) i Lleida (1-1) i a l’Estadi Johan Cruyff contra l’Andorra (0-0) i el Cornellà (3-3). Una bona dinàmica en la que, a més, s’ha guanyat sempre la possessió de la pilota en un clar exemple del protagonisme que vol tenir el futbol del filial blaugrana. La xifra més alta de possessió en aquests vuit partits va ser contra l’Oriola i l’Ebro (69%), mentre que contra el Lleida i el Cornellà es va arribar al 68%. Contra l’Andorra va ser d’un 64% i amb la resta de rivals es va signar un 59% contra el Castelló i Llagostera i un 56% contra el Sabadell. El filial buscarà diumenge a València ampliar una ratxa que li ha permès sumar aquesta temporada 2019/20 quatre punts més a la jornada 15 que a la temporada 2018/19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut