Ariño i Cindric seran baixa durant 10 dies

Ariño i Cindric seran baixa durant 10 dies

L’extrem català té una subluxació a l'articulació escapulo-humeral esquerra, mentre que el central croat té un esquinç de primer grau del lligament lateral intern del genoll dret

Els Serveis Mèdics del Club han informat aquest dimarts que Aitor Ariño i Luka Cindric estaran de baixa durant 10 dies a causa de les respectives lesions que van patir en l’últim partit de Lliga de Campions disputat a París. L’extrem català pateix una subluxació escapilo-humeral esquerra que es va produir en una mala caiguda al marcar el 32-33 en el tram final del partit. El croat, per la seva banda, té un esquinç de primer grau del lligament lateral intern del genoll dret.

Cap dels dos, per tant, viatja aquest dimarts a Conca, on el Barça disputarà el partit de la jornada 13 de la Lliga Asobal (dimecres, 19:30h). Xavi Pascual disposa de 14 jugadors del primer equip, i a banda de l’habitual Alex Pascual, completa la convocatòria de 16 Pau Oliveras, extrem esquerre del filial. Oliveras ja va jugar aquesta temporada amb el primer equip, en el partit amistós de pretemporada a la pista del Montpeller. Fa dues temporades, curiosament contra el Liberbank Cuenca, va debutar oficialment amb el primer equip.

“Estem preparats”

El Barça ha completat aquest dimarts l’entrenament previ al partit, just abans de viatjar cap a Conca. En acabar la sessió, Timothey N’Guessan ha atès a Barça TV i ha afirmat que “tenim dues baixes però l’equip està preparat”. A continuació repassem totes les declaracions del lateral francès:

“Estem molt contents després de guanyar a París. Va ser un partidàs, hem fet un pas gran, però encara queden partits”.

“El Cuenca a casa és un equip molt agressiu. Tenim dues baixes però estem preparats, gaudint, i hem de seguir així”.

“A mi m’agrada que hi hagi ambient per jugar”.

“Hem de pensar en el nostre joc. Si juguem bé i estem junts podem guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut