El filial, en ratxa, ja és tercer a Reto Iberdrola

El filial, en ratxa, ja és tercer a Reto Iberdrola

Les de Jordi Ventura van golejar l’Sporting de Gijón en un dels duels més destacats en el cap de setmana del planter femení

Un nou cap de setmana amb el planter femení de futbol a ple rendiment va portar bons partits en clau blaugrana i un altre gran triomf del filial. A continuació en fem balanç:

Barça B – Sporting de Gijón (5-0)
No va tenir compassió el filial del cuer a la Reto Iberdrola. A la Ciutat Esportiva Joan Gamper, les de Jordi Ventura van allargar el seu bon moment en un partit que va tenir controlat en tot moment, davant d’un rival ordenat. Després d’uns primers avisos, va ser Jana Fernández qui va inaugurar el marcador en aprofitar una pilota morta a l’interior de l’àrea. Possiblement la clau estigué abans del descans, quan l’Sporting va disparar al pal i, en l’acció següent, Tere Morató firmava el 2-0. Un autèntic cop d’efecte que permetria una segona part més plàcida per a les locals, que van sentenciar amb els gols d’Arola Aparicio, Carla Armengol i Laia Codina. El Barça B ja és tercer a la categoria de plata.

Sant Gabriel – Juvenil (1-6)
Era una prova de foc per al conjunt que dirigeix Oscar Belis, al camp del tercer classificat, i la va superar amb matrícula d’honor. I això que a la mitja hora de joc el marcador estava equilibrat, però l’allau de joc visitant a la segona meitat acabaria dibuixant un resultat espectacular. Laia Martret (2), Laura Mas Berenguer (2), Clara Rodríguez i Claudia Riumallo van ser les realitzadores d’un equip que suma les deu jornades per victòries.

Infantil – Sant Just (11-0)
La golejada més àmplia del cap de setmana, però, la van tornar a protagonitzar les de Jesus López. Ara bé, pràcticament tots els gols van arribar al segon temps. Van ser obra d’Andrea Cano (4), Celia Segura (3), Emma Gálves (2) i Noa Ortega (2). L’equip és quart a un punt del líder d’una igualadíssima Segona Divisió Infantil masculina (grup 56).

Escola Gavà – Aleví E (5-2)
La nota negativa en les alevins va ser la derrota del quadre entrenat per Pablo Álvarez en la seva visita a un dels camps més complicats de la Segona Divisió Aleví masculina. Tres gols locals al primer període van posar les coses molt coll amunt per a les visitants, que van reaccionar amb dues dianes de Daniela Teixidó i Julia Sánchez. Però amb les blaugranes buscant l’empat va arribar l’estocada dels de casa. Una ensopegada que no dissimula el gran inici de campionat culer.

Aleví F – Atlètic Sant Just (5-3)
La cara va ser per a l’altre aleví. En un matx ple d’alternatives i emoció a la Ciutat Esportiva, les de Jaume Comellas es van acabar imposant gràcies als gols de Charlotta Ohlander (2), Paula Domínguez (2) i Laia Cabetas. Així sumaven el cinquè triomf en vuit jornades a la Tercera Divisió Aleví masculina (grup 54).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut