Empat a Burgos per seguir sumant

Els locals han acabat empatant en el tram final d'un partit que permet al Barça mantenir les posicions de play-off

Empat del Barça Rugby en la visita dels blaugrana a Burgos. El bon inici dels locals, que s’han pogut avançar amb un assaig matiner (7-0), ha estat contrarestat per part dels blaugrana després d’un mol perfectament jugat que ha tornat a posar l’empat en el marcador només cinc minuts més tard.

Els locals s'han avançat, de nou, pocs minuts més tard amb un cop de càstig, però un cop més els homes de Sergi Guerrero han reaccionat. En aquesta ocasió els culers s’han situat per davant en el marcador gràcies a un assaig que -amb la transformació de Bautista Güemes- ha situat el 10-14.

A la mitja hora del duel, el Barça ha ampliat la diferència fins als 11 punts, marge que ha servit per mantenir l'avantatge en el marcador, tot i el pas endavant del conjunt local, que, abans del decans, ha anotat un assaig transformat i un cop de càstig per deixar la diferència en només un punt (20-21).

Així i tot, els de Barcelona encara han tingut temps per anotar una nova marca en l’última acció del primer temps i deixar el marcador de 20-28 a la mitja part.

Després del pas pels vestidors, la dinàmica ha canviat totalment. Els locals han començat amb un cop de càstig en el minut dos (23-28). Tot i la insistència de Barça, els blaugrana no han pogut sentenciar el matx i han vist com en el minut 72 el Burgos ha empatat el partit a 28.

Amb el temps complert, els de Sergi Guerrrero han tingut fins a tres ocasions per trencar l’empat. Fins i tot, Bruno Granell ha interceptat un oval que l’ha deixat sol fins a la zona de marca, però l’àrbitre ha invalidat l’acció per un cop de càstig anterior.

El marcador ja no s’ha tornat a moure i ha deixat el 28-28 a l’electrònic, amb repartiment de punts entre catalans i castellanolleonesos.

Tercer empat de la temporada

Aquest és el tercer empat dels blaugrana enguany. Els dos punts deixen el Barça empatat en la sisena posició amb l’Aldro Energía Independiente -tots dos amb 24 punts.