Juvenil A - Europa: Tornen a guanyar (2-0)

Juvenil A - Europa: Tornen a guanyar (2-0)

Després de dues derrotes consecutives, els culers es retroben amb la victòria amb un triomf molt treballat a la Lliga

El Juvenil A es retroba amb la victòria (2-0). Després d'una setmana complicada, on els culers van perdre el derbi contra l'Espanyol a la Lliga i van caure eliminats a la UEFA Youth League amb una derrota contra el Borussia Dortmund, els de Franc Artiga s'han refet amb un triomf molt treballat davant l'Europa a la Lliga, que permet als barcelonistes tornar a guanyar per seguir en les posicions capdavanteres.

En una primera part molt disputada, en la qual semblava que cap dels dos equips aconseguiria obrir el marcador tot i el bon joc barcelonista, els locals s'han avançat amb un gol de Gerard just abans del descans (1-0, minut 44) per marxar a la segona meitat de la millor manera possible. 

A més, la segona part s'ha iniciat també de manera favorable per als blaugrana: xut de Nils Mortimer i de nou Gerard Peque, aquest cop desviant la pilota de involuntàriament, ha anotat el segon i definitiu gol (2-0, minut 51). Amb el doblet del davanter culer, els barcelonistes han sabut aguantar a la perfecció el partit sense encaixar, molt segurs en defensa, per sumar així de nou els tres punts i tornar al camí de la victòria a la Lliga.

Fitxa tècnica

Juvenil A, 2
Europa, 0

Juvenil A: Tenas, Altimira, Xavier, José, Mika, Álvaro, Nils (Rosanas, min 86), Soldevila (Antonio, min 68), Peque (Barry, min 79), Nico i Konrad (Balde, min 81)
Europa: Jaume, Navio, Morlans, Batalla (Gene, min 74), Joan Marc, Roc (Del Cora, min 71), Hicham, Pepe, Torro (Tarik, min 64), Aaron (Reda, min 59) i Gonpi.
Gols: 1-0, Gerard (min 44); 2-0, Gerard (min 51)
Àrbitre: Pau Serrat Susi

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut