Barça B – Castelló (prèvia): Prova de foc contra un rival invicte!

Barça B – Castelló (prèvia): Prova de foc contra un rival invicte!

18.00 hores / Barça TV: El filial blaugrana, setè classificat, rep aquesta tarda l’únic equip del grup que no coneix la derrota amb la intenció de tornar a guanyar després de quatre empats consecutius

El Barça B afronta una autèntica prova de foc aquesta tarda a l’Estadi Johan Cruyff. El filial blaugrana rep la visita d’un Castelló que és l’únic equip invicte del Grup 3 de la Segona Divisió B després de sumar set victòries i set empats. Els homes de Garcia Pimienta, invictes també en les darreres set jornades en les quals han sumat dues victòries i cinc empats, busquen una victòria de prestigi que els consolidi a la part alta de la classificació. El partit, que es disputa a les 18.00 hores, es podrà seguir per Barça TV i en streaming per la pàgina de Facebook del FC Barcelona B.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà comptar per a aquest matx ni amb els lesionats Carevic, Jorge Cuenca, Sarsanedas i Reis, ni amb Ansu Fati i Carles Pérez, amb el primer equip. L’entrenador blaugrana ha convocat 18 jugadors per al partit d’aquesta tarda: Sergi Puig, Iñaki Peña, Morer, O. Mingueza, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz, Saverio, Hiroki, R. Araujo, Jandro, Marqués, Akieme, Chumi, Van Beijnen i el juvenil Ilaix Moriba. El Barça B va empatar 1-1 contra el Castelló, amb gol de Collado, en el darrer precedent jugat a camp blaugrana la temporada 2018/19.

“El Castelló és un club històric candidat a l’ascens que està fent les coses molt bé. Estan en un molt bon moment de forma, però juguem a casa i, si fem les coses com nosaltres sabem, tindrem opcions de guanyar”, ha explicat Garcia Pimienta, que vol posar fi a la ratxa de quatre empats consecutius que porta l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut