El Barça guanya, torna a convèncer i és líder

Els blaugrana han recuperat el bon joc, tot i les baixes, per superar el Txuri i retornar al liderat de l'LNHH

Bonic duel el que s’ha viscut aquest vespre al Palau de Gel. El Barça i el Txuri es tornaven a veure les cares en un partit decisiu pel liderat de l'LNHH.

Catalans i bascos arribaven amb tan sols tres punts de diferència a la classificació, a favor del Txuri que era -abans de començar l’enfrontament- líder.

El partit, el primer de la segona volta, ha començat bé per als locals, que s’han avançat en el minut 17 gràcies al gol d'Alejandro Carbonell, que aconseguia perforar la porteria d'Ander Alcaine després d'una primera part en la qual el Barça ha creat moltes més ocasions de gol.

Després del primer pas pels vestidors, el Txuri ha passat a ser amo i senyor del duel. En poc més de 10 minuts, els de Sant Sebastià han capgirat el partit i han obligat els de Marcus Fajardo -avui en absència per motius personals- a reaccionar si no volien encaixar la segona derrota consecutiva.

Els culers han despertat abans del segon intermedi per tornar a posar-se per davant. Primer amb un gran gol de Nolan Bradley que ha enviat la pastilla a l'escaire esquerra, en una acció de cinc contra tres perfectament executada pel Barça. I, a falta de dos minuts per al final del període, Òscar Rubio ha marcat per tornar l'avantatge als locals.

Ja en l'últim temps, el petit dels Rubio l’ha tinguda per sentenciar, però el porter basc ha pogut mantenir l’enfrontament obert fins al final. Tot i les ocasions de tots dos equips, el marcador ja no s’ha mogut deixant el 3-2 definitiu.

Líders, de nou

La victòria deixa els blaugrana com a líders de l'LNNH amb 16 punts, els mateixos que el Txuri. Tot i la classificació, l'aspecte més remarcat al vestidor català després del partit ha estat la gran actuació de Quim Muratet, Lluís Negre i Pol Giménez, tots ells de les categories inferiors i que han estat a l'altura demostrant la qualitat dels més joves del Club.