PSG – Barça: Partidàs al cim de la Champions

PSG – Barça: Partidàs al cim de la Champions

(17.00 h, Esport3) Parisencs i blaugranes s’enfronten aquest diumenge a la capital francesa amb el liderat del grup A en joc abans de l’aturada de la competició

La VELUX EHF Champions League s’aturarà a partir de la setmana vinent durant quasi dos mesos per la disputa de l’Europeu de seleccions en el mes de gener. Abans, però, la màxima competició continental ens oferirà un partidàs d’handbol entre els dos millors equips de la Champions fins ara. El Barça visita la pista del París Saint-Germain (17 hores, Esport3) en el duel que decidirà qui afronta l’aturada al capdavant del grup A.

Tots dos equips sumen actualment 16 punts, després de vuit victòries i una derrota, i qui aconsegueixi el triomf se situarà líder en solitari amb 18. A hores d’ara és el MOL-Pick Szeged qui ocupa la primera posició amb 17 punts després del seu triomf contra el PPD Zagreb. Parisencs o catalans, però, l’avançaran al final de la jornada. En cas d’empat a París, el Barça seguiria al capdavant del grup gràcies al goal-average general, ja que actualment compta amb un balanç de +75.

Pálmarsson, disponible

Per al partit que tancarà l’any europeu Xavi Pascual recupera Aron Pálmarsson, que ha rebut l’alta mèdica després de perdre’s l’últim partit de Lliga Asobal per un esquinç al turmell del peu esquerre. El central islandès s’ha recuperat a temps i forma part de la llista de 16 jugadors de la qual cau Abel Serdio per decisió tècnica.

El tècnic del PSG, Raúl González, no podrà comptar amb Nedim Remili ni Toft Hansen. Respecte del partit de fa unes setmanes al Palau, els parisencs han recuperat Sander Sagosen i Mikkel Hansen, fet que van destacar en la prèvia tant Xavi Pascual com Ludovic Fabregas, així com Dika Mem, en una entrevista a Barça TV.

El factor Pierre de Coubertin

El partit serà el segon assalt després de la victòria del Barça en el partit disputat el 19 d’octubre passat al Palau Blaugrana. En aquella ocasió els blaugranes es van imposar per 36-32, però Pascual i Fabregas van deixar clar en la prèvia que “serà un partit diferent”. Tots dos, a més, van coincidir a dir que és un partit “molt important”, però que “no serà definitiu” per decidir la primera posició de grup.

A banda dels jugadors recuperats al bàndol parisenc, un altre factor diferencial respecte d’aquell 19 d’octubre és l’escenari del matx. I és que el PSG, a casa seva, fa cinc anys que no perd cap partit de Lliga de Campions. Des que el novembre del 2014 hi va guanyar el THW Kiel, els francesos han encadenat 41 partits consecutius sense conèixer la derrota com a locals. El Barça, doncs, buscarà trencar el fortí del Pierre de Coubertin per sumar dos punts importants i marxar a l’aturada al capdamunt del grup A de la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut