L'Iberostar Tenerife, rival de nivell per tancar la setmana

L’equip canari, que compta amb Marcelinho Huertas, té un balanç de 6-4 a l’ACB

El Barça rep aquest diumenge, a les 20 h i en directe per Movistar (Dial 53), l’Iberostar Tenerife en la que serà l’onzena jornada de la Lliga Endesa. Els de Pesic busquen un triomf per mantenir-se en la part alta de la taula contra un rival que ha guanyat sis dels deu partits disputats fins ara.

El rival

Compta amb dos dels jugadors més valorats de la competició: Gio Shermadini i Marcelinho Huertas. El pivot georgià té una mitjana de 18,5 punts, 6,5 rebots i 24,2 de valoració, mentre que l’exblaugrana Huertas és clau amb 13,1 punts i 6,1 assistències en 28 minuts de mitjana. Txus Vidorreta, a més, té altres jugadors de nivell com Santi Yusta, Dani Díez, Sasu Salin, Lundberg, Suárez, Gielo o Atkins.

El Barça

Té un balanç de 8-2 a la Lliga Endesa i ocupa la segona posició a la classificació. Davant de l’Iberostar Tenerife els de Pesic volen tornar al camí de la victòria després de la derrota a casa contra el CSKA de Moscou en el partit d’Eurolliga, la primera del curs al Palau. Caldrà que l’equip estigui els 40 minuts concentrat per poder superar un rival que ha guanyat a Barcelona les temporades 2016/17 i 2017/18.