Llevant – Barça: Daniel salva un punt en l’últim sospir (4-4)

Dyego, Lozano amb un doblet i Daniel han estat els golejadors blaugrana

El Barça ha sumat el primer empat de la temporada després del 4-4 aconseguit al Pavelló Municipal de Paterna contra el Llevant. Els blaugranes han disputat el primer partit després de la lesió que va patir Ferrao contra l’Osasuna Magna, que estarà entre cinc i sis mesos allunyat de les pistes per una ruptura parcial al tendó d’Aquil·les de la cama esquerra, per la qual serà intervingut quirúrgicament. Els seus companys han volgut enviar-li ànims amb el missatge Muita força, Ferrao a la samarreta.

L’inici del partit ha estat marcat pel nombre de faltes en els primers minuts. En dos minuts, els blaugranes ja n’havien comès tres i han arribat a les cinc en menys de vuit minuts. Just després, Dyego, que reapareixia en aquest partit, ha estat l’encarregat d’obrir la llauna al Pavelló Municipal de Paterna. Dídac ha servit de porteria ràpidament amb un servei en llarg cap a Daniel i, aquest, amb un canvi d’orientació ha fet l’assistència el brasiler que ha batut Raúl Jiménez amb un xut alt. D’aquesta manera, el 7 del Barça ha anotat el seu tercer gol a la Lliga. Al quart d’hora de partit, Cecilio ha situat l’empat al marcador, culminant una paret amb Gallo i superant Dídac amb un xut des de la frontal.

Els dobles penals, protagonistes

Tots dos equips han arribat al tram final del partit amb cinc faltes. Fet que ha provocat un doble penal per cada banda. Gallo ha situat el 2-1 a l’electrònic des dels deu metres, mentre que Lozano ha col·locat el 2-2, també des del doble penal, quan faltava un minut i mig per acabar el primer temps.

Mèrits per capgirar el marcador a la represa

Rubi, amb un retall des de la frontal i un xut molt potent i col·locat, ha situat els locals al capdavant del marcador amb el 3-2. La resposta dels blaugranes: immediata. Daniel ha conduït un contraatac i el búfal ha tornat a situar l’empat des de la frontal. Els blaugranes han fet mèrits per capgirar el marcador amb xuts creuats d’Aicardo i Dyego, fins i tot Adolfo s’ha topat amb el pal. A cinc minuts per al final, els locals han tornat a capgirar el marcador amb un golàs del capità Márquez, finalitzant una jugada de tiralínies del conjunt granota.

El porter-jugador situa l’empat definitiu

Andreu Plaza ha ordenat als seus jugadors disputar els darrers minuts amb el porter-jugador per mantenir la possessió de la pilota i tenir el domini de cara a porta. I així ha estat. Daniel, que era el cinquè home, ha enviat una canonada imparable per a Raúl des de la frontal per situar el definitiu 4-4.

D’aquesta manera, el Barça ha aconseguit el primer empat de la Lliga que el situa amb 28 punts, dos més que el Movistar Inter. Precisament, el conjunt madrileny serà el proper rival, el diumenge 8 (16.30 hores) al Palau Blaugrana, en un partit que es preveu vibrant.

FITXA DEL PARTIT

Llevant, 4

Barça, 4

Llevant: Raúl Jiménez, Cecilio, Márquez, Gallo, Márquez –cinc inicial– Maxi Rescia, Pedro, Jorge Santos, Prieto, Cuzzolino, Pedro Roro i Rubi Lemos.
Barça: Dídac, Aicardo, Dyego, Adolfo i Rivillos –cinc inicial– Roger, Daniel, Lozano, Juanjo, Joselito, Arthur i Marcenio.
Gols: 0-1, Dyego (min 7); 1-1, Cecilio (min 15); 2-1, Gallo (min 16); 2-2, Lozano (min 19); 3-2, Rubi Lemos (min 26); 3-3, Lozano (min 27); 4-3, Márquez (min 35); 4-4, Daniel (min 38).
Àrbitres: Martínez Flores i Navarro. Han amonestat amb targeta groga els blaugranes Lozano (min 4), Aicardo (min 21), Dyego (min 22) i el visitant Cuzzolino (min 26).