El taller 'Juntes fem camí' intercanvia experiències i inquietuds professionals entre dones de diferents col·lectius

El taller 'Juntes fem camí' intercanvia experiències i inquietuds professionals entre dones de diferents col·lectius

El Grup Edelmira Calvetó, presidit pel la secretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, ha organitzat un acte de debat i reflexió que ha reunit seixanta participants

La Sala Roma del Camp Nou ha acollit aquest divendres 29 de novembre un taller de treball que sota el nom Juntes fem camí ha reunit unes seixanta dones corresponents a diferents col·lectius. El taller ha estat organitzat pel Grup Edelmira Calvetó, que, sota la presidència de la secretària de la Junta Directiva del FC Barcelona, Maria Teixidor, porta a terme accions per reivindicar el paper de la dona i impulsar la seva visibilitat i protagonisme en l’activitat del Club.

Aquesta ha estat una nova activitat impulsada per tractar temes específicament d’interès per a les dones, amb l’objectiu d’efectuar una acció participativa en què s’han pogut conèixer experiències de diferents àmbits i aportar noves idees per enfortir la presència i els àmbits professionals de la dona.

Al llarg de dues hores s’ha desenvolupat una sessió distesa, en què s’ha obert un intercanvi de coneixements entre les sis ponents convidades, dones referents en professions “pròpiament” masculines que s’han obert camí i han aconseguit fer-se un lloc en l’àmbit al qual pertanyen, i les participants dels espais representats dels sis col·lectius assistents. 

Sis ponents de diferents àmbits professionals

Les sis ponents que han participat a la sessió han estat: Isabel García Carrión (psicòloga del primer equip femení del FC Barcelona); Sílvia Carré (pilot d’avió i coach personal); Patrícia Campos (militar i entrenadora de futbol femení); Ariadna Llorens (professora de la UPC-TIC); Alba Cano (pilot automobilista) i Daniela Freund (professora i investigadora). Com a presentadora de la sessió ha actuat la consultora de marca i talent personal Arancha Ruíz.

La sessió Juntes fem camí s’ha dividit en sis espais clarament identificats formats per sòcies del Club; penyistes; esportistes; emprenedores; executives del Club i estudiants de tercer i quart de diferents graus.

El taller s’ha desenvolupat en un ambient distès i força lúdic, que ha permès que totes les dones participants hagin pogut conversar amb les ponents, per compartir inquietuds i experiències, que han ajudat al coneixement i a la recerca de nous camins per poder donar sortida a les diferents inquietuds professionals.

Declaracions de Maria Teixidor

“Aquest ha estat un dels tallers que anualment organitza el Grup Edelmira Calvetó per compartir idees i experiències. El d’avui ens ha donat la possibilitat de conèixer històries sobre diferents dones que han sabut marcar-se un camí i superar entrebancs fins arribar a fer realitat el seu objectiu en unes professions o activitats amb un clar predomini masculí. El taller ens ha permès compartir aquestes experiències entre les representants de diferents col·lectius, amb l’objectiu d’enfortir el compromís d’avançar totes juntes”.

“Ha estat una trobada molt positiva, que mostra novament la responsabilitat que assumeix el Club per trobar espais on es pugui debatre i impulsar el paper de la dona en tots els àmbits de la nostra societat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut