El Barça, millor club de Catalunya de rugbi

El Barça, millor club de Catalunya de rugbi

La Federació Catalana ha premiat el Barça i el tècnic del primer equip, Sergi Guerrero, pels èxits aconseguits el 2019

El Barça Rugby es consolida com el club de referència a Catalunya d’aquest esport. La Federació Catalana de Rugbi ha atorgat al Barça el premi al millor club del 2019 pels èxits assolits durant aquests dotze mesos.

En concret, el premi ha estat concedit per la classificació del primer equip per a la final de la Copa del Rei, l’accés al play-off de la Divisió d’Honor estatal i el títol de la Divisió d’Honor Catalana -aconseguit pel filial blaugrana.

Cal destacar que l’acte ha comptat amb la presència del membre de la comissió social del FC Barcelona responsable dels Esports Amateurs, Jaume Carreter, el membre de la comissió social responsable del Barça Rugby, Santi Torres, així com de jugadors del primer equip -com Felipe Alegría.

Sergi Guerrero, millor entrenador 

D’altra banda, el tècnic del primer equip, Sergi Guerrero, també ha vist reconeguda la seva tasca a la banqueta blaugrana. Guerrero ha estat escollit com el millor tècnic de l’any -el seu primer com a entrenador- per haver aconseguit la millor temporada en 34 anys del Barça Rugby.

A més, el jugador veterà del Barça Josep Maria Sentís també ha rebut un reconeixement per la seva trajectòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut