Barça – Igualada Rigat: De tu a tu per la segona posició!

Barça – Igualada Rigat: De tu a tu per la segona posició!

(12.30 hores, Barça TV) El Barça rep un Igualada que lluita per la segona posició després d’un bon inici de curs

Liceo i Caldes, aquests són els dos únics equips que han estat capaços de superar l’Igualada en les primeres deu jornades de l'OK Lliga. Ara, en l’onzena, el Barça rep el conjunt arlequinat (12.30 hores, Barça TV i OKLiga.TV) per lluitar de tu a tu per la segona plaça.

El conjunt barcelonista, que dimarts jugarà el partit pendent contra el Reus, està dos punts per sobre d’un equip que “està fent uns resultats magnífics”. Segons paraules d’Edu Castro, l’Igulada vindrà “amb la idea de reforçar aquests resultats”. “És un equip complicat, que defensa molt bé i que corre molt bé al contraatac”.

Entrenats per Cesc Linares, l’Igualada compta amb “individualitats amb experiència” (com Ton Baliu i Sergi Pla) i “joves que apunten molt bé” (com el pitxitxi Jordi Méndez, Tety Vives, Marc Palau, Bernat Yeste i el lesionat Roger Bars).

L’equip blaugrana ha fet aquest divendres el darrer entrenament de la setmana i, després del partit contra l’Igualada, iniciarà “un mes de desembre que serà molt significatiu”. “Arribem en un molt bon moment, però dissabte hem de treballar molt bé per tenir un bon partit contra un rival complicat”.

Nil Roca, que ja va disputar els duels de l’anterior setmana contra el Calafell i el Lleida, està totalment recuperat de la seva lesió i destaca que l’equip vol “seguir amb la dinàmica positiva per continuar sumant de tres en tres”. “L’objectiu és arribar en les millors condicions possibles a final de temporada”. Els àrbitres del duel d’aquest dissabte són Raul Burgol i Iñigo López.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut