València CF – Barça Femení (prèvia): Prova de foc per al líder

València CF – Barça Femení (prèvia): Prova de foc per al líder

16.00 h: L’equip, en plena dinàmica de joc i de resultats, visita una de les plantilles amb més potencial de la Primera Iberdrola

Indiscutiblement, si a principis de temporada es marquessin les sortides més compromeses, una d’aquestes seria la de València. I aquest dissabte li toca al Barça Femení, en l’onzena jornada de la Lliga Iberdrola. Una autèntica prova de foc per al líder de la competició, invicte, amb bones sensacions i amb uns xifres golejadores temibles: 39 gols a favor i quatre en contra. No es refia, però, d’un rival que és desè, això sí, sense haver perdut a l’Estadi Antonio Puchades.

L’equip viatjava aquest divendres amb les absències d’última hora de Sandra Paños i Claudia Pina, per gastroenteritis, segons han informat els Serveis Mèdics del Club. S’uneixen així a la baixa de Van der Gragt. Les 19 citades per l’entrenador Lluís Cortés són: P. Tajonar, Gemma, María León, Melanie, Losada, J. Hermoso, Marta, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, Aitana, Leila, Graham, A. Pereira, Candela, Oshoala, Falcón i Martens.

La frase de Lluís Cortés

“Tenim moltes ganes de fer un molt bon partit a València. És un dels camps bonics de visitar, i esperem que sigui una festa. Hem de donar valor a tots els partits, guanyar sempre no és fàcil”.

La frase d’Andrea Falcón

“Sabem que el València ha tingut un inici una mica irregular, amb mala sort en els últims resultats. Una dada a destacar és que a casa no ha perdut. Allà són fortes i tenen un gran potencial”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut