El Barça es reinventa per visitar el Llevant

El Barça es reinventa per visitar el Llevant

Plaza explica que “toca treballar per canviar l’estructura de l’equip i trobar variants de joc que ens ajudin a compensar la baixa de Ferrao”

Primera prova de foc del Barça sense Ferrao en una de les pistes més complicades de la Lliga, la del Llevant (dissabte, 13h, GOL). Els valencians, que tenen millors xifres com a visitants que no pas com a locals, van a més després d’un lògic període d’adaptació als mètodes del tècnic Diego Ríos i han guanyat sis dels últims nou punts possibles. Per a aquest partit, Plaza recupera Dyego i té les baixes ja conegudes de Ferrao, Esquerdinha i Boyis.

Plaza: “Busquem fórmules per compensar la baixa de Ferrao”

El tècnic Andreu Plaza s’ha referit d’entrada a la baixa de Ferrao. “És un jugador fonamental per a nosaltres, i sense ell ni Esquerdinha ens quedem sense pivots, que és una posició estratègica per a l’equip”, explica. Sobre la possibilitat de fitxar un recanvi, l’entrenador és molt clar. “Estem estudiant les opcions que ofereix el mercat i només mourem fitxa si trobem un jugador d’un nivell molt alt, que ofereixi garanties que ens pogui ajudar i que s’ajusti a les nostres necessitats i possibilitats”, diu el tècnic.

“El Llevant és un rival molt difícil, amb Ferrao i sense Ferrao. Tot i canviar d’entrenador tenen un equip molt similar al de la temporada passada i ja ens van complicar molt la vida al play-off. Tenen una bona porteria i jugadors molt interessants en totes les posicions, serà un partit dels grans”, diu Plaza.

“Abans d’acabar la primera volta rebem l'Inter i ElPozo i també tenim tres partits molt complicats fora de casa contra el Llevant, el Valdepeñas i el Peníscola. Ara el que toca és negociar partit a partit. Encara estem assimilant la baixa de Ferrao i toca treballar per canviar una mica l’estructura de l’equip i trobar variants de joc que ens ajudin a compensar la baixa de Ferrao”, explica l’entrenador del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut