El Barça obté una victòria treballada a Sant Adrià i és líder de l'LF2

Les blaugrana van patir en els dos primers períodes, però es van refer en el tercer quart per acabar superant l’Snnat’s Sant Adrià per situar-se com a líders en solitari

El Barça de bàsquet femení és el nou líder del grup B de la Lliga Femenina 2. El conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández es va imposar ahir al vespre a l’Snnat’s Sant Adrià per 49-56 en un duel molt igualat i que no es va decidir fins als últims minuts.

Inici complicat per al Barça

Els dos primers períodes van deixar una sensació agredolça per a un Barça que va anar sempre a remolc. La superioritat física del conjunt morat va dificultar que les blaugranes trobessin espais en un atac massa estàtic i sense fluïdesa.

Per contra, al darrere el Barça estava frenant prou bé les jugadores de referència del Sant Adrià, un fet que va permetre mantenir sempre la diferència per sota dels 10 punts.

Al descans, les locals dominaven en el marcador per un ajustat 27-24.

Reacció blaugrana

Després del pas pels vestidors, la dinàmica del duel va canviar completament. Les d’Isaac Fernández van passar a trobar molts més espais en atac, gràcies al dinamisme en atac que permetria trobar llançaments més còmodes.

Així i tot, el partit no es arribar a trencar fins a l’últim període, després d’una sèrie de triples per part dels dos equips que situaria el 49-49 a falta de tres minuts i mig per al final.

Amb el 49-51 favorable al Barça, Anna Alonso – que signaria un doble-doble amb 15 punts i 10 rebots (16 de valoració)- trauria una falta personal que acabaria decantant el duel. Alonso sumava el primer tir lliure per deixar els tres d’avantatge per al Barça. I, després de fallar el segon, l’atac blaugrana assegurava un rebot que acabava amb un triple decisiu de la mateixa pivot, per deixar el 49-55 que sentenciava el partit.

Finalment, gràcies del parcial d’11-21 en el quart període, el Barça s’imposava per 49-56 i es convertia en el nou líder del seu grup amb set victòries i només una derrota.