Local

Canvi de xip contra Osasuna

El Barça afronta un dels partits de lliga més complicats al Palau amb l’obligació de guanyar per conservar el liderat (dimarts, 21:15h, Esport3)

Sense temps per assaborir la classificació per a la Final Four de la Champions, el Barça de futbol sala torna a la realitat de la lliga i contra un dels rivals més temuts de la competició: Osasuna Magna (dimarts, 21:15h, Esport3). El Barça necessita la victòria per conservar el liderat conquistat la setmana passada i a l’espera del que pugui passar en el duel ElPozo-Inter d’aquest mateix dimecres.

Dinàmiques oposades

El Barça ve de guanyar sis partits de forma consecutiva, tres a la lliga i tres a la Champions, mentre que Osasuna només ha guanyat un dels últims quatre partits disputats. Els d’Imanol Arregui han sumat 4 punts sobre 15 possibles fora de casa, tot i que només han perdut per la mínima a les pistes de ElPozo (5-4) i Movistar Inter (5-4).

Plaza demana concentració

El gran handicap de Plaza és que només ha tingut un entrenament per preparar el partit contra Osasuna Magna. L’equip ha tornat a la feina aquest dilluns en una sessió més tàctica que no pas física. El tècnic ha donat la llista de convocats en acabar l'entrenament, amb les baixes ja conegudes de Boyis i Esquerdinha per lesió, i l'absència de Roger per decisió tècnica.

“Xota és un dels equips més competitius de la lliga i serà una prova molt dura”, avisa Plaza, que mira al futur amb optimisme. “Era molt important complir amb l’objectiu de ser a la Final Four precisament perquè ara podem aparcar la Champions fins a l’abril i centrar-nos en la lliga sense preocupacions. Ara venen dos partits molt difícils en només cinc dies –en referència a Osasuna i Llevant- i toca guanyar si volem conservar el liderat”, diu el tècnic.

Més notícies aquí