Víctor Tomàs rep l’alta mèdica; Pálmarsson és baixa

Víctor Tomàs rep l’alta mèdica; Pálmarsson és baixa

El capità torna a l’equip per viatjar a León després de perdre’s els dos últims partits, mentre que el central islandés cau de la llista per un esquinç al turmell del peu esquerre

El Barça disputa aquest dimarts un partit clau a la Lliga Asobal contra l’ABANCA Ademar León, el segon classificat de la competició a només dos punts dels blaugranes. Per a aquest duel, Xavi Pascual recupera a Víctor Tomàs, que es va perdre els dos últims partits a causa d’una tendinitis rotuliana al genoll esquerre. El capità s’ha recuperat a temps i torna a una llista de convocats de la que cau Aron Pálmarsson. El central islandès té un esquinç al turmell del peu esquerre i és baixa per al partit a Lleó. La seva evolució en marcarà la disponibilitat per als següents partits.

Els blaugranes han completat aquest dilluns un entrenament abans de viatjar a Lleó. En acabar la sessió, Víctor Tomàs ha atès a Barça TV per valorar la seva recuperació i el moment que viu l’equip en una setmana molt important, en què estan en joc els liderats tant de la Lliga Asobal com de la Lliga de Campions.

A Lleó viatgen 17 jugadors, en una llista en què destaquen les novetats de Víctor Tomàs i del jugador del filial Albert Pujol. Els absents són els lesionats Aron Pálmarsson i Casper Mortensen.

Declaracions de Víctor Tomàs:

“És un partit molt important perquè són dos punts més fora de casa, i perquè l’Ademar León és el segon classificat. Només han perdut un partit aquesta temporada, el primer a casa contra el Bidasoa. Des d’aleshores s’han mostrat molt sòlids, a la Lliga i a Europa”.

“El Manolo Cadenas és un entrenador de molta rauxa i inculca als seus jugadors un esperit de lluita i agressivitat que sempre té Lleó, però que amb ell s’accentua”.

“Vaig tenir una setmana amb moltes molèsties, em feia mal per fer vida normal, però amb el tractament que hem fet amb els Serveis Mèdics estic molt millor i preparat per ajudar a l’equip”.

“És una setmana molt important, amb dos partits molt durs, però no diria que és clau”.

“L’equip està bé, en una gran ratxa de victòries i primers a les dues competicions. Tot i la baixa de Pálmarsson i algun altre virus que tenim, l’equip està preparat i en disposició de guanyar els dos partits fora de casa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut