Agafen aire

Victòries del masculí i del femení per trencar la mala ratxa de les últimes jornades

Cap dels primers equips del Barça Hockey Herba va fallar aquest cap de setmana. Els conjunts d’Oriol Torras i d’Adrián Wilches van sumar dues victòries importants per trencar les males dinàmiques de les últimes setmanes.

Letals des del penal

Després que la passada jornada els blaugrana desaprofitessin més d’una desena de penals córners, aquest diumenge el d’Oriol Torras van lluir-se en aquest aspecte del joc en la visita del Club de Campo a Barcelona.

Els tres gols del Barça van arribar en una acció de penal córner. El primer, en el minut 3, transformat per Adrià Rafi; el segon, en el 34 i amb l’1-1 al marcador, anotat per Iu Vila; i el tercer, el qual arribaria després de l’empat dels madrilenys, executat per Casper Horn.

La victòria, la primera de la temporada, deixa al Barça en novena posició amb 4 punts a només un del CD Terrassa i a dos del Club de Campo.

La propera jornada, els blaugrana visitaran el Jolaseta en un partit clau de cara a les opcions de ser a la Copa del rei.

Reaccionen a temps

Pel que fa a l’equip femení, el Barça va poder capgirar el gol inicial del CD Terrassa per acabar imposant-se per 3-2.

Dos gols de Berta Queralt (1-1 i 2-1) van avançar al Barça en el minut 54. Dos minuts més tard, el Terrassa tornaria a empatar el partit, però a dos minuts pel final Sofia Carrera transformaria un penal córner per deixar el 3-2 definitiu.

La victòria deixa al Barça amb vuit punts, en desena posició.