Local

El Juvenil B recupera el liderat

L’equip d’Òscar López supera per 3-0 al Cornellà B en un molt bon partit i torna a manar al Grup 7 de la Lliga Nacional en un altre cap de setmana rodó per al futbol formatiu blaugrana

JUVENIL B – CORNELLÀ B

Recuperen els tres punts i el liderat (3-0)

El Juvenil B va tornar a sumar ahir els tres punts, després d’empatar en la jornada passada contra el Sant Andreu (1-1). Els dos primers gols contra el Cornellà van arribar a les acaballes del primer temps. Carlos Gallego va anotar el primer (1-0, m. 40) i Brian Peña va aconseguir el segon (2-0, m. 44). Ja en el segon temps, Juan David Fuentes va marcar el tercer i definitiu gol (3-0, m. 69). Així doncs, els blaugranes van sumar el novè triomf a la lliga i van recuperar el liderat. L’empat 1-1 del Girona al camp del Mercantil empata a tots dos equips amb 30 punts, però manté al Barça en primera posició per una diferència de gols més àmplia. La propera jornada jugarà al camp de la Grama, tretzè classificat.

CADET A – LLAGOSTERA

Desè triomf consecutiu i retorn al liderat (7-1)

L’inici de Lliga del Cadet A de Sergi Milà està sent espectacular. Deu triomfs en deu partits amb 40 gols a favor i només quatre en contra. Contra el Llagostera, Ilias Akhomach va anotar dos gols en el tram inicial (1-0, m. 4 i 2-0, m. 6). Pau Ibrahima va anotar-se un gol en pròpia (3-0, m. 11) i Gavi també va aconseguir un doblet (4-0, m. 18 i 5-0, m. 20). Aniol Anglada va aconseguir reduir distàncies (5-1, m. 42), però Xavi Moreno (6-1, m. 73) i Ángel Alarcón (7-1, m. 78), van certificar el triomf que els torna a situar com a líders en solitari amb 30 punts, dos més que el segon classificat, l’Espanyol. El seu pròxim partit serà a domicili contra la Fundació P. F. Base Reus, setè classificat.

INFANTIL A - SANT ILDEFONS

Victòria suada per seguir líders (2-1)

Nova victòria dels de David Sánchez, la novena del curs en 10 partits, per seguir al capdavant de la Divisió d’Honor. L’Infantil A va saldar la desena jornada amb un nou triomf; per endur-se els tres punts, els blaugranes van haver de suar contra el Sant Ildefons, equip de la mitja taula. Passats els primers vint minuts de joc, Wesley Dual va aconseguir obrir el marcador (1-0, m. 22). Els culers no van aconseguir doblar l’avantatge fins passada una bona estona, quan Hugo Alba va signar el segon de l’Infantil A (2-0, m. 40). Els visitants no van abaixar els braços i van retallar les distàncies (2-1, m. 65), però la reacció no va ser suficient i els de David Sánchez es van acabar imposant per un ajustat 2-1. En la propera jornada, els blaugranes, líders amb tres punts d’avantatge sobre l’Espanyol, visitaran el Girona, conjunt que també ocupa la setena posició.

CASTELLDEFELS - INFANTIL B

Segueixen en plena forma (0-2)

Excepte un empat, l’Infantil B ho ha guanyat tot en l’arrencada de la Lliga Preferent. Líders amb 25 punts, l’última víctima va ser el Castelldefels. Els d’Albert Puig van superar el seu rival –instal·lat a la zona noble de la classificació- per un ajustat però solvent 0-2 a domicili. Set minuts d’inspiració van servir per embutxacar-se el triomf, amb dos gols amb un únic protagonista; Davis Sáez va obrir la llauna fregant la mitja hora de joc (0-1, m. 26), i pocs minuts després s’adjudicava el seu doblet particular (0-2, m. 33), que acabaria suposant el resultat definitiu. L’Infantil B blaugrana, líder amb tres punts d’avantatge respecte al Prat, buscarà allargar la bona ratxa contra el San Pedro San Pablo tarragoní, onzè classificat, el cap de setmana que ve.

CORNELLÀ B - ALEVÍ A

Mitja dotzena a domicili (0-6)

Inici de lliga d’escàndol per l’Aleví A. Contra la Fundació UE Cornellà B, els Jordi Pérez van assolir la novena victòria en nou enfrontaments del grup 1 de la Lliga Preferent. De golejada en golejada; amb els 6 gols davant el conjunt verd, els blaugranes s’enfilen fins als 84 totals, quan encara falten 6 partits per l’equador del campionat. El primer dels sis gols a domicili el va firmar Madou Murcia (0-1, m. 4). El matiner gol va arribar acompanyat pel segon culer, només dos minuts més tard, per part d’Arnau Mares (0-2, m. 6). A partir d’aquí, va arribar el moment dels cosins germans Fernández Casino; Antonio va fer pujar el tercer a l’electrònic al quart d’hora de joc (0-3, m. 14) i, instants després, Guillermo feia el quart blaugrana (0-4, m. 14). El mateix Guillermo va ser qui va segellar la maneta (0-5, m. 18), i Antonio també s’adjudicava un doblet amb el sisè i definitiu gol dels de Jordi Pérez (0-6, m. 37). El Barcelonista Terlenka, cuer de la competició i sense cap punt encara en el seu caseller, és el proper rival de l’Aleví A, que mana a la Lliga amb tres punts d’avantatge sobre el Sant Cugat.

ALEVÍ B - VILA OLÍMPICA

S’allarga el ple de victòries (5-1)

L’arrencada de temporada de l’Aleví B al Grup 2 de la Lliga Preferent està sent fulgurant. Els d’Èric Campos ho han guanyat tot durant les 9 primeres jornades i ja han firmat un total de 57 dianes. Les cinc darreres les va rebre el Vila Olímpica, que visitava la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els visitants van començar amb bon peu i es van avançar (0-1, m. 14), tot i que aquest gol va resultar ser un miratge. La reacció blaugrana va arribar al cap d’un quart d’hora, mitjançant Biel Cabezas, que va fer pujar l’empat al marcador (1-1, m. 29). A partir d’aquí, recital culer, amb dos gols més en tot just sis minuts; Aymar Llanas va capgirar el marcador (2-1, m. 32), i Nicolas Marcipar signava el tercer (3-1, m. 35). David Juan va eixamplar encara més la diferència (4-1, m. 46), i Aymar Llanas hi va posar la cirereta, adjudicant-se un bon doblet (5-1, min 53). La visita a l’Aqua Hotel, desè classificat, conforma el proper compromís dels d’Èric Campos, líders amb sis punts d’avantatge respecte a l’Espanyol A.

VILANOVA – ALEVÍ C

No hi ha qui els aturi (1-11)

L’Aleví C va tornar a golejar en un partit d’allò més exigent: el Vilanova només havia perdut un partit abans d’enfrontar-se als blaugranes. Fran Orduña va anotar el primer (0-1, m. 10) i David Obinna, a continuació, va marcar tres gols consecutius (0-2, m. 12; 0-3, m. 32 i 0-4, m. 33). El mateix Orduña va situar el cinquè i va completar el seu doblet (0-5, m. 36). Adrià Bravo (0-6, m. 38) i Michal Zuk (0-7, m. 43) van ampliar distàncies. El Vilanova va aconseguir fer un gol, gràcies a Toni R[AF1] ivas (1-7, m. 44), però David Obinna va completar el seu pòquer de gols (1-8, m. 47). Ïu Martínez (1-9, m. 52), Arnau Luque (1-10, m. 58) i Nabil Kaaouach (1-11, m. 59) van tancar la golejada. D’aquesta manera, els d’Álex Urrestarazu són líders amb 28 punts, empatats amb el Vilafranca. El seu pròxim duel serà a casa contra el Blanca Subur, tretzè classificat.

ALEVÍ D – RACING SARRIÀ

Vuit de vuit en victòries (4-1)

L’Aleví D va sumar la vuitena victòria en els vuit partits disputats a la Lliga. El 4-1 contra el Racing Sarrià els manté com a líders en solitari amb 24 punts, cinc més que la PB Collblanc Sants. Fernando María Mazón va obrir la llauna de seguida (1-0, m. 3). Ismael Ziani va ampliar distàncies (2-0, m. 22) i el mateix Fernando Maria va completar el seu doblet particular (3-0, m. 34). Pocs minuts després, Sergi Mayans va anotar el quart del matí (4-0, m. 37) i, en el tram final, Nacho Tres va marcar el gol de l’honor pel Racing Sarrià (4-1, m. 56). El pròxim partit dels de Pau Moral serà a domicili contra el Santfeliuenc, desè classificat.

BENJAMÍ A – SANT CUGAT ESPORT B

Continuen en ratxa (13-1)

Sembla que pel Benjamí A de Juanan Gil no hi ha rival que se’ls resisteixi aquesta temporada. En nou partits, han aconseguit nou victòries i han anotat 95 gols. Uns números d’escàndol. Ben d’hora, Clifford Nana va anotar el primer (1-0, m. 2), però els visitants, ràpidament, van col·locar l’empat al marcador (1-1, m. 3). Els blaugranes no van abaixar els braços i van continuar remant fins a aconseguir una nova golejada. Ebrima Tunkara (2-1, m. 11), Ruslan Mba (3-1, m. 12) i Roc Martínez (4-1, m. 17) van ampliar distàncies a l’electrònic. Dani Gallego (5-1, m. 22) i Erik Rodríguez (6-1, m. 28) van unir-se al festival golejador, mentre Clifford Nana va certificar el seu hat-trick (7-1, m. 32 i 8-1, m. 35). Dani Gallego va tornar a veure porta (9-1, m. 38) i Guillem Molina va anotar el desè (10-1, m. 39). En els darrers cinc minuts de partit, van tenir temps de fer tres gols més: Ebrima Tunkara (11-1, m. 43), Clifford Nana (12-1, m. 44) i Guiu Xuclà va tancar el marcador (13-1, m. 47). Així doncs, el Benjamí A és líder destacat amb 27 punts, set més que el segon classificat, el Cornellà B, i visitarà el camp del Gimnàstic Manresa B, setè classificat, en el següent partit.

SANT CUGAT ESPORT – BENJAMÍ B

Segona ensopegada a la Lliga (2-1)

El Benjamí B va sumar la segona derrota a la Lliga i trenca una ratxa de set partits consecutius sumant els tres punts. El partit es va decidir en menys de deu minuts. Aniol Comajuncosa va avançar als blaugranes (0-1, m. 3); però el Sant Cugat Esport va capgirar el marcador de seguida. Dante Mangione (1-1, m. 6) i Guillermo Martín (2-1, m. 7) van atorgar la victòria als locals. Els nois de Mario Garcia, tercers a sis punts de l’Espanyol, rebran al Gimnàstic Manresa, quart classificat, en el següent partit de Lliga.

SPORTING GAVÀ 2013 – BENJAMÍ C

Continuen intractables (1-4)

El Benjamí C va sumar la vuitena victòria a la Lliga i continua líder en solitari amb 24 punts, tres més que el Cubelles. Chukwubunkem Duru va obrir la llauna (0-1, m. 10) i en la jugada següent, Joan Segura va anotar el segon (0-2, m. 11). Abans de finalitzar el segon quart, Dragos Bivol va ampliar distàncies al (0-3, m. 23) i just en la represa, l’Sporting Gavà va posar emoció al marcador amb gol d’Asier Suárez (1-3, m. 25). Darwin Zamora es va encarregar de tancar el resultat a l’inici del darrer quart (1-4, m. 37). El pròxim partit dels de David Sánchez serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper on rebran a l’Escola Gavà, onzè classificat.

BENJAMÍ D – SARRIÀ CP

Tornen a sumar els tres punts (5-1)

Després de la relliscada contra el Martinenc, el Benjamí D ha sumat el segon triomf consecutiu, el quart en els darrers cinc partits. En la primera acció del partit, Divine Ikenna va situar el primer gol al marcador (1-0, m. 1). Pelayo Rubió va aconseguir l’empat (1-1, m. 8). Ja passada la mitja hora, els blaugranes van certificar el triomf amb gols de Jose Basagaña (2-1, m. 33), Ethien Garrido (3-1, m. 35), Divine Ikenna, novament, (4-1, m. 37) i Carlos Julian (5-1, m. 47). Així doncs, els blaugranes sumen 16 punts i són quarts a la classificació. El següent partit serà a domicili contra el Sant Gabriel, el segon classificat.

SANT ESTEVE SESROVIRES – PREBENJAMÍ

Retorn a la victòria (1-3)

El Prebenjamí va tornar a sumar els tres punts, després de perdre a la jornada passada contra el Sant Feliu de Llobregat. Fode Diallo va anotar el primer gol del partit (0-1, m. 17) i, de seguida, els locals van situar l’empat al marcador gràcies a Eric Cejas (1-1, m. 19). En el tercer quart, els blaugranes van sentenciar el matx amb gols de Aitor Martínez (1-2, m. 26) i Pol Jou (1-3, m. 32). Amb aquest resultat, els de Dani Segovia van sumar el tercer triomf a la Lliga i ja sumen 11 punts. El seu pròxim partit serà com a locals, contra el Sant Vicenç dels Horts.

Més notícies aquí