Local

Lasse Andersson jugarà al Füchse Berlin

El lateral danès, que acaba contracte al final d’aquesta temporada amb el Barça, continuarà la seva carrera esportiva al conjunt Alemany a partir del 2020

Lasse Andersson jugarà a partir de la temporada 2020/21 al Füchse Berlín alemany. L’actual jugador del Barça, de 25 anys, acaba contracte al final d’aquesta temporada amb el Club i continuarà la seva carrera a la Bundesliga. Andersson va arribar a Barcelona l’estiu del 2016, i haurà defensat la samarreta blaugrana durant quatre temporades.

El lateral danès va signar molt jove pel Barça, i després d’un bon inici de temporada el curs 2016/17, en el mes de març va patir una greu lesió al genoll esquerre que l’hauria d’haver mantingut uns mesos fora de les pistes. Quan enllestia la recuperació, però, va recaure i va haver de tornar a ser intervingut. La lesió es va allargar finalment 13 mesos, i al mes d’abril del 2018 va reaparèixer sobre les pistes a la pista del Zamora.

Andersson acumula fins al moment 20 títols amb la samarreta i encara podria ampliar el seu palmarès culer abans de marxar, ja que encara estan per decidir la Copa Asobal, la Lliga Asobal, la Lliga de Campions i la Copa del Rei. En l'actual temporada, el danès ha disputat un total de 25 partits i ha marcat 51 gols.

Més notícies aquí