Barça B – UE Sarrià: Victòria de lluita i persistència (35-28)

El filial blaugrana s’ha adjudicat el derbi català en un partit trepidant, en què ha aconseguit les màximes diferències al final de cada part; Pau Oliveras, amb 7 dianes, ha estat el màxim golejador

El Barça B d’handbol ha sumat una nova victòria en la Divisió d’Honor Plata i se situa tercer a la classificació. L’equip de Roi Sánchez s’ha imposat aquest diumenge a casa contra l’UE Sarrià -dirigit per l'exblaugrana Salva Puig-, en un derbi català trepidant que s’ha decidit per 35-28. Després d’una primera part igualada, un parcial favorable ha portat el partit al descans amb 16-12 en el marcador. En el segon temps s’ha tornat a equilibrar, però la persistència del filial blaugrana ha decantat el duel al seu favor.

En l’inici el domini ha estat altern, i cap dels dos equips aconseguia marxar en el marcador (8-8, minut 20). El Barça B s’ha topat repetidament amb els pals, però quan ha trobat l’eficàcia necessària ha obert una diferència que ha situat un clar 16-12 al descans. Era la màxima diferència del partit, però en arrencar la segona meitat el marcador s’ha tornat a igualar. L’UE Sarrià, empès per la nombrosa afició visitant, ha fet un parcial de 0-4 que ha tornat a posar les taules (16-16). La reacció blaugrana ha estat immediata, i els nois de Roi Sánchez han tornat a agafar les regnes del partit. Un domini que ja no deixarien escapar fins al final.

Saben trobar el moment de sentenciar

Amb una defensa concentrada, les aturades de Pau Puget sota els pals i els gols en llançaments exteriors, el Barça B ha anat obrint una diferència cada vegada més gran (25-20, minut 47). Amb el marcador a favor els blaugranes han trobat la manera de córrer al contraatac per assegurar la victòria final. Pau Oliveras, amb set gols, i David Roca, amb cinc, han estat els màxims golejadors de la victòria culer.

Amb la victòria en el derbi català, el Barça B suma dos punts més que el situen en tercera posició amb 12 punts, els mateixos que el Conservas Alsur Antequera. El proper partit del filial blaugrana serà el cap de setmana vinent a la pista del cuer, el Zumosol ARS Palma del Río.

Aquí pots consultar les dades del Barça – UE Sarrià (35-28).