Barça – SG Flensburg-Handewitt: Gran triomf en el darrer partit europeu de l'any al Palau (31-27)

Els culers han superat amb autoritat el conjunt alemany i es mantenen líders del grup una jornada més

Últim partit de Champions de l'any al Palau Blaugrana i gran victòria -vuitena seguida a Europa- del Barça davant el SG Flensburg-Handewitt (31-27). Els culers han superat amb autoritat el campió alemany amb una bona actuació de tot l'equip, amb Aleix Gómez com a màxim anotador del duel amb 10 gols. Ara, la competició europea no tornarà al Palau fins al febrer, però abans, els barcelonistes visitaran París per enfrontar-se al PSG el proper diumenge.

Màxima igualtat

La primera meitat ha estat marcada per la màxima igualtat tant a la pista com al marcador, on cap equip ha aconseguit desempallegar-se de l'altre. L'estira-i-arronsa ha estat constant, tot i que un parcial de 3-0 ha donat el primer coixí als culers (6-3) gràcies a dos bons gols de Dika Mem. Els alemanys han reaccionat bé, però el Barça, amb Aleix Gómez molt actiu -5 gols a la primera meitat-, ha aconseguit el màxim avantatge del primer temps amb un 14-10. Però un gran parcial de 0-4 dels visitants ha tornat a igualar-ho tot, i s'ha acabat marxant al descans amb un empat a 15.

La segona part és blaugrana

El segon temps s'ha iniciat amb un gol visitant que els ha situat per primer cop per davant en el marcador (15-16), però també seria l'últim. La reacció barcelonista ha estat immediata i els culers ja no han tornat a perdre l'avantatge en l'electrònic. Un gran gol de Pálmarsson ha tornat a posar el Barça amb tres punts d'avantatge (22-19) i, a partir d'aquí, el Barça no ha donat opcions. A més, Pérez de Vargas ha estat sensacional sota els pals, ja que ha aconseguit un total de 17 aturades.

Amb Aleix imparable en atac (ha acabat amb 10 gols), els culers han arribat a guanyar de sis (27-21), però, finalment, el triomf ha acabat sent de quatre (31-27). Vuitena victòria seguida dels culers que estan imparables a Europa i acomiaden de la millor manera la Champions al Palau en aquest 2019. Després d'aquest triomf, als de Xavi Pascual només els queda el duel de la propera jornada contra el PSG a domicili (diumenge 1 de desembre, 17 h), abans que la competició s'aturi fins al mes de febrer.

Barça, 31
SG Flensburg-Handewitt, 27

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Aleix Gómez (10,3p), Dika Mem (5), Cindric (7), Fabregas (4), Pálmarsson (2), Ariño (2) -set inicial- Entrerríos (1), Sorhaindo (-),Thiagus Petrus (-), Dolenec (-), Álex Pascual (-) i Möller (-).
SG Flensburg-Handewitt: Buric (0), Steinhauser (6,1p), Rod (-), Golla (3), Heinl (-), Soegard (3) Lier (6) -set inicial- Jeppsson (2), Gottfridsson (1), Zachariassen (5), Jurecki (1) i Bergerud (-)
Parcials: 2-2 / 6-4 / 9-8 / 12-10 / 14-11 / 15-15 (descans) / 17-16 / 20-19 / 24-21 / 26-21 / 29-24 i 31-27 (final)
Àrbitres: Duarte Santos i Ricardo Fonseca. Exclusions: Thiagus Petrus, Fabregas, Mem i Cindric (Barça) i Sogard, Heinl, Zacharissen i Gottfridsson (Flensburg).
Assistència: 2.521 espectadors al Palau Blaugrana