A per la tercera victòria de la setmana a Múrcia

A per la tercera victòria de la setmana a Múrcia

Els de Pesic visiten un UCAM molt perillós a la seva pista (17h, Movistar)

El Barça visita aquest diumenge, a les 17h i en directe per Movistar Deportes, l’UCAM Múrcia en la que serà la 10a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes ocupen la segona posició de la taula amb un balanç de 7 triomfs i dues derrotes i busquen tancar una setmana molt exigent amb una victòria al Palacio de los Deportes. I és que els de Pesic han superat brillantment el Fenerbahce i el Maccabi en partits d’Eurolliga i volen fer un 3 de 3 tot i que saben que no serà gens fàcil.

El rival

Entrenat per Sito Alonso, exentrenador del Barça, l’UCAM té un balanç de 4 triomfs i 5 derrotes i compta amb Askia Booker, el màxim anotador de l’ACB, juntament amb Mirotic. L’exterior nord-americà té una mitjana de 21,3 punts per partit i és un dels jugadors més importants de l’equip murcià, que també té homes de nivell com l’aler pivot Jarell Eddie (14), Larentzakis (8,1), Townes (7,4), Lecomte (7,1) i altres jugadors importants com Rafa Luz, Cate, Hunt, Rojas, Radoncic o Tumba.

El Barça

Es troba en un bon moment de forma i busca allargar-lo en una pista molt complicada i difícil en els últims anys per al Barça. La convocatòria la formen un total de 12 jugadors, mentre que Bolmaro no ha viatjat en aquesta ocasió amb el primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut