Barça Femení – Deportivo Abanca (prèvia): La revelació a casa

Barça Femení – Deportivo Abanca (prèvia): La revelació a casa

12.00 h, Barça TV i fcbarcelona.cat: Després de la llarga interrupció, el líder de la Primera Iberdrola torna a un talismà Estadi Johan Cruyff davant la sorpresa de la competició

Vint-i-un dies després del 5-0 al Llevant, el Barça Femení tornarà a competir. Enrere queden l’aturada per seleccions i la interrupció que va suposar la vaga de futbolistes de la setmana passada. En un duel corresponent a la desena jornada de la Primera Iberdrola, el Barça, líder, rep el Deportivo Abanca, la gran revelació de la temporada i tercer, a l’Estadi Johan Cruyff. Les blaugranes buscaran allargar el seu dolç moment, especialment al seu camp, on es mostren intractables.

Un dels grans al·licients del duel serà el possible retorn de Vicky Losada i de Lieke Martens, que encara no han debutat a la Lliga aquesta temporada. Amb les altes mèdiques que van rebre divendres, el tècnic Lluís Cortés té 23 futbolistes disponibles. Totes, excepte Van der Gragt.

Les frases de Lluís Cortés

“Portem dues setmanes sense jornada i tots en tenim moltes ganes. No crec que les aturades afectin negativament la dinàmica de l’equip, sinó que hem aprofitat per augmentar la càrrega d’entrenaments i poder créixer”.

“El Deportivo és un dels equips més divertits de veure per als aficionats. Hem de tenir molt de respecte i prudència, està fent una molt bona temporada”.

“Estem molt contents d’anar recuperant les lesionades, ara mateix la infermeria està pràcticament buida”.

Les frases de Marta Torrejón

“Tornem amb moltes ganes i il·lusió, amb jugadores recuperades i al 100%”.

“Esperem un rival molt complicat, sabem que només ha perdut un partit i això és molt difícil d’aconseguir. Són un equip molt agressiu, amb les idees molt clares”.

“Portem una bona línia de resultats i volem continuar-la. Portem una molt bona ratxa a l’Estadi Johan Cruyff, però haurem de tornar a treballar des del minut 1”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut