Lleida Llista – Barça : Prova exigent a domicili per seguir fent passes a l’OK Lliga

Lleida Llista – Barça : Prova exigent a domicili per seguir fent passes a l’OK Lliga

(12.00 hores, Esport3) El Barça visita la Terra Ferma amb la voluntat d’imposar-se davant un rival “ordenat i molt competitiu”

La victòria davant el Calafell i la desfeta de l’Igualada a Caldes va permetre assolir la segona posició de l’OK Lliga. Perseguint el Liceo, que aquest divendres ha superat el Girona (10-1) i amb el Reus – Barça pendent, el Barça té l’objectiu de seguir sumant victòries. En aquest cas, en una pista “complicada” com és l’Onze de Setembre de Lleida (12.00 hores, Esport3).

El conjunt blaugrana ha realitzat aquest dissabte el darrer entrenament previ al duel contra el Lleida Llista, que es troba en vuitena posició (11 punts). Els d’Albert Folguera van perdre dimecres a Reus per un ajustat (2-1), mateix resultat que van patir a La Corunya. “Treballen sistemes difícils d’aturar”, adverteix Edu Castro.

El Lleida Llista té a les seves files Àlex Joseph, a l’hoquei formatiu blaugrana les dues últimes temporades i cedit després d’haver disputat 20 duels amb el primer equip (7 dianes). El d’Arenys de Munt ha marcat tres gols en aquest tram inicial de competició. “Està tenint minuts de forma continuada en OK Lliga. Té una qualitat excepcional i esperem que faci un gran partit, però que el seu paper no sigui significatiu de cara al resultat”, comenta Castro.

Les referències de l’equip d’Albert Folguera són els bessons Lluís i Andreu Tomàs, Joan Cañellas i els incorporats Oriol Vives (Igualada), Marc Palazón (Girona i també exBarça), l’argentí Dario Giuliani i el francès Nathan Gefflot. Els àrbitres del duel seran Ángel Tavera i David Calonge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut