Barça – SG Flensburg-Handewitt: Última actuació europea de l’any a casa

Barça – SG Flensburg-Handewitt: Última actuació europea de l’any a casa

(20.00 h, Esport3) Els blaugranes reben el campió alemany, tres setmanes després de superar-lo a domicili, en el darrer partit de Champions del 2019 al Palau Blaugrana amb l’objectiu de mantenir el liderat de grup

El Barça disputa aquest dissabte (20 h, Esport3) l’últim partit de l’any de Lliga de Campions al Palau Blaugrana, i el rival serà el SG Flensburg-Handewitt, campió i actual líder de la Bundesliga alemanya. Després d’aquest partit al Barça només li restarà el duel de la propera jornada contra el PSG a domicili (diumenge 1 de desembre, 17 h), abans que la competició s’aturi fins al mes de febrer.

En el duel d’aquest dissabte al Palau torna a haver-hi en joc el liderat del grup A de la VELUX EHF Champions League. El Barça ocupa ara mateix la primera posició amb 14 punts, els mateixos que el PSG però amb millor balanç de gols a favor i en contra. En cas de victòria blaugrana contra el Flensburg-Handewitt, els conjunt de Xavi Pascual mantindria el liderat independentment del resultat que facin els francesos en el partit que jugaran diumenge a la pista de l’Aalborg danès.

Víctor Tomàs, baixa

Xavi Pascual ha facilitat aquest matí la llista de 16 jugadors convocats, en què destaca l’absència de Víctor Tomàs. El capità del Barça pateix una tendinitis rotuliana del genoll esquerre i és baixa per al partit.  L'evolució en marcarà la disponibilitat per als propers compromisos de l’equip. La convocatòria la formen la resta de jugadors disponibles.

El Flensburg-Handewitt ha disputat tres partits de Lliga de Campions al Palau Blaugrana en tota la seva història. El primer va ser en els quarts de final de la temporada 2006/07. La victòria del Barça per 34-29 no va ser suficient per capgirar l’eliminatòria (31-21 en l’anada) i els alemanys es van classificar per a les semifinals. L’any 2014 el Flensburg va tornar a Barcelona en la fase de grups, i la victòria va tornar a ser per al conjunt català (36-27). Al febrer del 2017 es va produir la darrera visita dels alemanys, en un duel de fase de grups que també va acabar amb triomf local (26-23).

El rival del Barça aquest dissabte arriba al Palau en cinquena posició del grup A amb 7 punts, després d’encadenar quatre derrotes: a la pista de l’Aalborg (31-28), l’esmentada contra el Barça (27-34) i el doble duel contra el PSG (29-30 i 32-30). Tot i així, en la prèvia, tant Xavi Pascual com Cedric Sorhaindo van prendre com a referència els bons partits fets contra el conjunt francès per destacar el perill d’un equip que, no cal oblidar-ho, ha guanyat les darreres dues edicions de la potent Bundesliga.

Per la seva banda, el Barça buscarà allargar la ratxa de set victòries consecutives a Europa per acomiadar de la millor manera possible el 2019 de Champions al Palau Blaugrana. Ens espera un partidàs!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut