Edu Castro: “Qualsevol partit pot ser un parany”

Edu Castro: “Qualsevol partit pot ser un parany”

El tècnic blaugrana assegura que “estem complint els objectius del model de joc” després del primer terç de l’OK Lliga, però adverteix de la dificultat de jugar a Lleida

Sense tenir present el Reus – Barça ajornat (es jugarà el 3 de desembre), el conjunt blaugrana ha completat el primer terç de la fase regular de l’OK Lliga assolint la segona posició i amb bones sensacions de joc. “Estem complint els objectius del model de joc”, afirma Edu Castro. El tècnic recorda que, després de l’ensopegada a la Corunya en la primera jornada, “hem tirat tots els partits endavant, però qualsevol duel pot ser un parany”.

Una prova és el partit de dimarts contra el Calafell (6-3), que no va sentenciar-se fins al darrer minut. Castro valora la implicació de l’equip per saber fer front a situacions complexes contra equips que no tenen res a perdre: “Som nosaltres els que ‘estem obligats a guanyar’ i sembla que els rivals s’hi juguin menys”. “Tots els rivals saben que tenen opcions contra nosaltres si estan dins el partit”.

L’equip ha fet aquest divendres el penúltim entrenament abans de visitar diumenge el Lleida Llista (12.00 hores, Esport3). “És un rival ordenat i molt competitiu, que treballa sistemes difícils d’aturar”, explica Castro abans de visitar “una pista molt complicada”.

Nil Roca va tornar a posar-se els patins en el darrer duel contra el Calafell, ja recuperat de la lesió l’espatlla esquerra. Però no va poder entrar a la convocatòria Matias Pascual, a causa d'unes molèsties a l’adductor de la cama esquerra. “És una temporada atípica, perquè ens està costant molt poder comptar amb tots els jugadors de la plantilla professional en un partit”. “És una situació en què no ens havíem trobat altres anys i això significa que hem de treballar partit a partit sabent que no podem fallar mai”, finalitza Castro.

"Los equipos de la OK Liga nos estudian mucho y están muy preparados"

Pau Bargalló

L’autor de dos gols en el partit contra el Calafell, Pau Bargalló, també destaca la dificultat de cada partit: “Segur que a Lleida ens costarà molt, igual que ens va costar el partit de dimarts”. “Els equips de l’OK Lliga ens estudien molt i estan molt preparats”. El 8 blaugrana reconeix que la pista del Lleida “és complicada”, però “nosaltres hem fet la feina, els hem estudiat i estem fent una bona setmana d’entrenaments per aconseguir la victòria”.

Sobre el primer tram de l’OK Lliga, Bargalló especifica que “estem en una molt bona línia i hem de seguir així per estar el més amunt possible en la classificació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut