El derbi en un bon moment

El derbi en un bon moment

El Barça visita Puigcerdà en un moment dolç i buscant mantenir la primera posició

El tècnic Marcus Fajardo ho recordava després de l’última victòria del Barça Hockey Gel: “que la victòria no ens faci oblidar el partit”. Un missatge dirigit a un equip que segueix guanyant fins i tot quan no mostra la seva millor versió i que s’ha aferrat a la primera posició de la lliga tot i les ensopegades a Majadahonda i Sant Sebastià.

Aquest dissabte però, si el Barça vol guanyar necessitarà recuperar la millor versió tant col·lectiva com individualment. En els últims duels als blaugrana els ha faltat arribada. Tot i tenir el control del partit quasi en tot moment, la falta de velocitat a la pastilla ha dificultat trobar espais davant d’equips que han reculat.

Una situació que no es pot repetir davant l’etern rival, el Puigcerdà. El segon derbi de la temporada -el primer disputat a la Cerdanya- serà una bona prova de foc per a un Barça que ha de ser capaç de tornar a brillar i a demostrar que, quan vol, és superior.

Guanyar per seguir líders

A més, els de Fajardo necessiten sumar la victòria si volen mantenir la primera posició a la lliga, doncs Majadahonda i Txuri empaten a punts amb els culers que són líders per la diferència de gols. 

D’altra banda, la victòria del Barça deixaria molt tocat a un Puigcerdà que és cuer amb només set punts en set jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut