A posar-se al dia

A posar-se al dia

El Barça d’Isaac Fernández retorna a la competició amb un calendari atapeït

El calendari s’ha omplert per al Barça de bàsquet femení. Després del repte que suposava el partit davant el Lima-Horta, i que va deixar al conjunt d’Isaac Fernández com a líder, les culers afronten ara dues setmanes complexes pel nombre de compromisos a disputar.

Tres partits en vuit dies

El primer enfrontament de les blaugrana serà aquest dissabte (18.00h) en la visita del Segle XXI al pavelló Juan Carlos Navarro. Les joves jugadores del Segle arriben al duel després de superar al Magectias per 66-58 i situar-se a dues victòries del Barça.

Quatre dies més tard, les de Sant Feliu visitaran el camp del Sant Adrià (partit ajornat de la setena jornada), en un duel importantíssim per a la classificació. Blaugrana i morades estan, després de sis partits, empatades amb cinc victòries i només una derrota. De fet, si ambdós conjunts superen els seus compromisos (Sant Adrià visita la complicada pista del Gran Canaria), el duel de dimecres (20.00h) decidirà qui és queda amb el liderat del grup.

L’últim compromís del Barça en aquesta setmana de concentració de partits serà la visita a Màlaga, en un altre duel de màxima dificultat. Les de Fernández s’enfrontaran, dissabte 30 de novembre, a un rival que segueix lluitant per afegir-se al grup capdavanter de la classificació (setè amb quatre victòries i tres derrotes).

Tres més abans de final d’any

Abans de tancar l’any, el Barça Bàsquet femení encara haurà de jugar tres partits més. Rebrà l’Almeria en la jornada número 7, visitarà el camp de l’UCAM Primafrio i tancarà l’any a casa davant el GEIEG Uni Girona.

La primera voltà es completarà en la primera jornada del 2020, al camp del Magectias Contra Violencia de Género.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut