Local

Lluís Costa, nou jugador del Barça B de bàsquet

El base s’incorpora de manera temporal

Lluís Costa tornarà a vestir la samarreta del Barça de Bàsquet. Jugador format a les categories inferiors del bàsquet blaugrana, retorna a casa per cobrir, de manera temporal, la baixa del lesionat Juan Ignacio Marcos, que té una lesió de l’adductor llarg de la cama dreta i restarà unes 3 setmanes de baixa.

Costa, nascut fa 26 anys i amb 187 cm d’alçada, va incorporar-se a la base blaugrana l’any 2005 i va créixer fins arribar a debutar a l’equip B, a la temporada 2011/12. Va seguir el seu camí professional a Osca, Burgos, Manresa, amb Ocampo d’entrenador, i a les files del Real Betis. Amb aquest tres darrers equips va assolir l’ascens a Liga Endesa

A Sevilla va formar part de l’equip que va situar, a l’històric equip andalús, a la Lliga Endesa. Va finalitzar la temporada 2018/19 amb l’Obradorio, on va jugar els cinc darrers partits de la màxima categoria del bàsquet estatal. A l’actual temporada havia estat jugant a Hongria, amb el Debreceni Egyetem.

Internacional en categories inferiors amb Espanya, entre d’altres fites, va ser campió d’Europa U16 a Kaunas, entrenat per Diego Ocampo, actual tècnic del Barça B. Costa resta a disposició dels tècnics de cara al partit de diumenge, 12.30 h, davant el Torrons Vicens CB L’Hospitalet.

Més notícies aquí