Aprenentatge de primera mà per als porters

Aprenentatge de primera mà per als porters

Gonzalo Pérez de Vargas i Kevin Möller van dirigir un entrenament específic amb els porters de les categories inferiors, des dels infantils fins als juvenils

En el procés de formació d’un esportista hi juguen diversos factors, i un d’ells és tenir una figura en qui emmirallar-se. Si, a més, els joves tenen la oportunitat de poder observar de prop el seu referent, l’aprenentatge és encara millor. Amb aquest objectiu, des del Club s’impulsen activitats amb els esportistes professionals dirigides als jugadors dels equips formatius de cada secció. Una d’aquestes activitats va tenir lloc aquesta setmana amb Gonzalo Pérez de Vargas i Kevin Möller com a protagonistes. Els porters del Barça d’handbol van dirigir una classe particular amb tots els porters dels equips formatius de la secció, en què els van poder aconsellar en la seva manera d’entrenar.

Amb el suport del Pau Puget, porter del filial i entrenador de porters de les categories inferiors, el Gonzalo i el Kevin van treballar amb nou porters dels equips de la base: Pau Hernández i Roberto Domènec, del Juvenil; Aitor Martínez i Èric Lliubiano, del Cadet A; Adrien Seguin i Pol Quiroga, del Cadet B; Alejandro Fernández, de l’Infantil A, i Pol Sanz, de l’Infantil B. No hi van poder ser, per lesió o malaltia, Guillem Egea, Marc Sans, Iván Ríos i Pau Aragón. A més, diversos jugadors de pista de les categories cadet i infantil també van participar en la sessió com a llançadors i van poder aprofitar les instruccions dels porters del primer equip.

L’activitat es va dividir en tres estacions repartides per tota la pista. En una, Gonzalo Pérez de Vargas va treballar amb els joves els llançaments des dels extrems, corregint les posicions dels porters en funció de cada tipus de llançament. A uns metres, Kevin Möller treballava amb un altre grup els llançaments de 6 metres dels joves pivots. Per últim, a l’altra banda de la pista, els porters treballaven amb Pau Puget els llançaments exteriors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut