Local

El Fenerbahce, el primer repte de la setmana

Els de Pesic afronten el primer dels tres partits que disputaran aquesta setmana (21h, DAZN)

El Barça rep aquest dimecres 20, a les 21h i en directe per DAZN, el Fenerbahce Beko d’Istanbul en la que serà la 9a jornada de l’Eurolliga i el primer partit dels tres que disputarà aquesta setmana. Els blaugranes, que ocupen els primers llocs de la taula, reben un Fenerbahce que es troba a la part baixa de la taula (2-6) i que vol tornar a recuperar sensacions al Palau Blaugrana.

El rival

Compta amb un equip ple de grans estrelles com De Colo (20,9 punts), Kalinic, Datome, Sloukas, Vesely, Williams (11,5 punts), Lauvergne, Dixon, Westermann o Mahmutoglou, entre d’altres, que poden sobresortir en qualsevol moment. El Fenerbahce, tot i la posició actual, segueix sent un dels equips grans d’Europa i de la competició i no val a badar.

El Barça

Els de Svetislav Pesic disputen el primer dels tres partits que jugaran a casa en els pròxims dies -Fenerbahce, Maccabi 22/11 i CSKA 29/11- després d’haver jugat sis enfrontaments a domicili en les primeres vuit jornades. Per tant, el Palau ha de ser un fortí per ajudar l’equip a seguir sumant victòries.

Més notícies aquí