El repte més il·lusionant passa per Minsk

El repte més il·lusionant passa per Minsk

El Barça afronta un debut complicat a l’Elite Round contra l’Sparta de Praga de Wilde, precisament el dia que Lozano pot batre el rècord de gols històric de l’exjugador brasiler

El destí sempre és capritxós. Tres anys i mig després de sortir del Club per la porta gran i com a màxim golejador històric amb 247 gols, el brasiler Wilde s’enfrontarà per primera vegada al Barça (dimecres, 15h, BarçaTV). I ho farà precisament el dia que Lozano, que ara mateix ha marcat 246 gols de blaugrana, pot superar el seu rècord.

El partit és de màxima importància. El format de la Elite Round no permet errors. Només passarà a la Final Four el primer de grup, i això vol dir que les ensopegades estan prohibides. El debut sempre és complicat, i més contra un rival que ha trencat l’hegemonia de l’Era Pack a la República Txeca i que compta amb jugadors internacionals de primer nivell.

Lozano, prudent

“Tothom ens assenyala com a grans favorits per passar a la Final Four i el gran perill és que ens ho creiem i pensem que serà fàcil”, diu Lozano. “A Europa ningú regala res i sabem que haurem d’estar molt concentrats i saber patir en determinants moments si volem aconseguir l’objectiu”, explica el capità.

Lozano també reconeix que li fa il·lusió superar el rècord de gols de Wilde. Ara mateix només li falta un gol per empatar els 247 que va marcar el brasiler amb el Barça. “És un objectiu secundari, però per a mi seria un gran privilegi i un honor superar el rècord, i més el dia que ens enfrontem a Wilde, és una casualitat molt gran”, explica. “Wilde i Javi Rodríguez són llegendes del Barça i serà molt especial enfrontar-nos a ells en aquesta Elite Round”, confessa Lozano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut