El planter, de nou invicte

El planter, de nou invicte

Quatre victòries i un empat, la collita en les categories inferiors femenines de futbol en un cap de setmana amb reivindicació inclosa

Bones notícies en el cap de setmana al planter femení de futbol. Positiva progressió i grans resultats que a continuació repassem:

Barça B – Eibar (0-0)
Un dels duels més atractius de Reto Iberdrola engegava a la Ciutat Esportiva amb el suport explícit dels dos equips amb les jugadores de la Primera Iberdrola, en vaga. Tot just després d’una asseguda inicial, el filial va tenir la primera ocasió clara (min 3) i va prosseguir amb el domini del partit. Això sí, les basques van espantar amb un pal abans del descans. A la segona part, va ser Claudia Pina qui es va topar amb la fusta, en plena empenta de les locals, que van desplegar un bon futbol davant d’un rival intens i rocós. Així, el duel entre dos clubs de la part alta de la categoria de plata finalitzaria en taules. Ara, el Barça B ocupa una còmoda setena posició.

Igualada – Juvenil (0-4)
El conjunt que dirigeix Òscar Belis continua protagonitzant un estira-i-arronsa de nivell amb la DAMM al capdamunt de la classificació de la Preferent Juvenil. Aquesta vegada, les blaugranes van vèncer amb solvència gràcies a dos gols abans del minut 20, obra d’Ona Barron i Alicia Infante. El 0-2 va aportar tranquil·litat a les visitants, que arrodonirien al marcador per mitjà de Laura Mas Berenguer i Noah Bezis, per mantenir el ple de victòries (8).

Infantil – Sant Lluís (3-0)
També compta tots els seus compromisos per triomfs l’equip entrenat per Jesús López. I, com les juvenils, van sentenciar per la via ràpida: Raquel Capdevila i Martina Pubill ja havien avançat les culers en assolir el quart d’hora de joc. Celia Segura, ja en el segon temps, va signar el tercer que acabaria sent definitiu, ja que un altre gol va ser invalidat per joc perillós. Així, el Barça es quedava com a líder en solitari de la Segona Divisió Infantil masculina (grup 56).

Rec. Sant Feliu – Aleví E (3-4)
Entre els partits igualats del cap de setmana hi va haver el de l’aleví que dirigeix Pablo Álvarez. Sobretot perquè va començar perdent per 2-0. La reacció de les visitants va ser excel·lent i van capgirar el marcador amb quatre dianes consecutives de Júlia Sánchez, Inés Bravo, Kautar Azraf i Abril Puigsech. D’aquesta manera van conservar el ple de victòries (7) a la Segona Divisió masculina.

Aleví F – Almeda (10-2)
Quart triomf seguit de les més menudes. En aquest cas, visitava la Ciutat Esportiva el cuer del grup 54 de la Tercera Divisió Aleví masculina i les de Jaume Comellas van golejar. Charlotta Ohlander (3), Elena Vizuete (3), Jana Muro, Júlia Pastor, Emma Pelegrini i Paula Domínguez van ser les anotadores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut