El Barça supera al Jaca a la pròrroga i torna a ser líder

El gol de Nolan Bradley va donar la victòria als blaugrana que no van mostrar la seva millor versió

“Que la victòria no ens faci oblidar el partit d’avui”, afirmava Marcus Fajardo, tècnic del Barça Hockey Gel, després del duel entre Barça i Jaca. Els blaugrana van acabar imposant-se a la pròrroga per 3-2, en un duel sense masses ocasions ni domini clar de cap dels dos equips.

Igualtat durant seixanta minuts

Dels primer vint minuts de partit el més destacat va ser David Ros, el porter del Barça, que va salvar bé les dues ocasions que van tenir els aragonesos. De fet, el porter blaugrana va signar una de les seves millors actuacions tot i encaixar dos gols al llarg dels 60 minuts que va disputar.

El conjunt de Marcus Fajardo encara no havia tornat de l’aturada per seleccions fins que, a poc menys de 7 minuts pel final del primer temps, Sho Sarusawa aprofitava un mal refús del porter del Jaca per situar l’1-0 a l’electrònic. El japonès anotava el seu primer gol com a blaugrana en el seu debut amb el primer equip.

Sense fer gaires mèrits, els culers marxaven als vestuaris amb un avantatge per la mínima en un partit sense gens de ritme i sense ocasions.

A la represa, els aragonesos empataven el duel en la primera superioritat que van tenir. Els locals seguien sense imprimir el ritme alt de les primeres jornades, en les quals van demostrar la seva superioritat, mentre que el Jaca, que va fer tot el que va poder, tampoc era capaç de tenir el control del partit.

Després de dos períodes, l’enfrontament seguia sense fer aixecar als aficionats de les cadires.  El Barça mantenia el control de la pastilla però no es decidia a provar fortuna. Per contra, en la primera ocasió del Jaca, el Barça va encaixar el segon.

A 10 minuts pel final, el Barça va despertar i va iniciar una ofensiva ferotge contra la porteria aragonesa. L’atac blaugrana va forçar dues superioritats, de les quals, una, va acabar portant l’empat (2-2).

Nolan situa al Barça líder

A la pròrroga els homes de Marcus Fajardo van necessitar poc més d’un minut per acabar tancant el partit, gràcies al tir de Nolan Bradley que va perforar la porteria del Jaca.

El gol blaugrana -que arribava en una superioritat- deixa al Barça líder de la LNHH amb 13 punts, empatat però amb Txuri i Majadahonda (els madrilenys tenen un partit més).

La setmana vinent (dissabte, a les 22h), els blaugrana visitaran Puigcerdà en el segon derbi de la temporada.