Més líders

Més líders

El Barça reacciona per superar al Tarragona Sant Pere i Sant Pau i és líder en solitari del seu grup

Pas important del Barça Voleibol per consolidar-se en el liderat del grup B de la Superlliga 2. El conjunt de Fredy Mosquera va superar aquest cap de setmana al Tarragona Sant Pere i Sant Pau per 1 set a 3, en un duel en el qual els blaugrana van haver de suar de valent.

Reacció per seguir invictes

El partit no va començar de la millor manera per al Barça que va caure en el primer set per 25-16. L’ensopegada trencava la perfecció dels blaugrana fins al moment, doncs després de sis jornades encara no havien cedit cap set.

En el segon però, el Barça es va reactivar i va poder igualar el partit en una mànega molt igualada que es va acabar decidint per 21-25. Amb l’1-1, el Barça es va fer encara més fort i va trobar-se més còmode sobre la pista. Els de Barcelona situaven l’1-2 a l’electrònic gràcies al 20-25 de la tercera mànega.

Amb avantatge en el marcador, el conjunt sota les ordres de Fredy Mosquera no va dubtar en cap moment i, en el quart set, va agafar un petit avantatge que va mantenir fins al tram final. Finalment, el Barça tancaria el set i el partit amb un 21-25.

Líders e invictes

Tot i el set que el Barça va cedir, els blaugrana mantenen la imbatibilitat després de set jornades i es situen com a líders en solitari amb 21 punts de 21 possibles. Per sota, queda el Tarragona amb 18 punts seguit pel Leganés amb 12.

El femení cau a Logronyo

Pel que fa al CVB Barça, el conjunt femení no va poder fer res davant un Logronyo que no va trobar resistència en cap dels tres sets. Finalment, les blaugrana van caure per 25-9, 25-11 i 25-5. 

Tot i la derrota, el Barça segueix a dos punts del Sant Cugat i a tres del Madrid Chamberí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut