La Barça Academy Cup Las Américas més gran de la història reuneix 600 esportistes

La Barça Academy Cup Las Américas més gran de la història reuneix 600 esportistes

Jugadors de 9 països disputaran la quarta edició del 12 al 15 de desembre a Cap Cana

Els camps de polo de Los Establos de Cap Cana (República Dominicana) acolliran per quarta edició consecutiva la celebració d'una Barça Academy Cup Las Américas que any rere any continua superant els seus registres. En aquesta edició 2019 més de 600 jugadors i jugadores de 6 a 18 anys es veuran les cares del 12 al 15 de desembre representant nou països diferents i 16 Barça Academy i Barça Academy Camps de tot el continent americà i amb la presència de dos equips arribats de la Barça Escola Barcelona.

Les delegacions d'aquesta quarta edició de la Barça Academy Cup Las Américas, que comptarà novament amb el suport de Scotiabank, representaran un rècord de països, ja que per primera vegada s'arriba a la xifra de 9 nacionalitats diferents, comptant amb la participació d'equips arribats des del Canadà, els Estats Units (San Diego, Chicago, Columbus, Charlotte, Austin i la Barça Academy PRO Nova York), Costa Rica, Mèxic (Puebla), Colòmbia (Bogotà, Cali, Medellín), el Brasil (Sao Paulo), el Perú (Lima), República Dominicana i Barcelona.

També serà de rècord la participació en nombre d'equips, que passarà dels 54 de la temporada passada als 58 que lluitaran pels sis títols en joc. En les competicions de futbol 7 es veuran les cares els equips de les categories d'Iniciació (nascuts el 2013-2012); Formació (2011-2010); Precompetició (2009-2008); Competició (2007-2006); i ja en futbol 11 els conjunts Cadet (2005-2004); i Juvenil (2003-2002-2001), on a més jugaran els equips locals del Punta Cana FC i el Cibao FC.

A més de la competició, els joves esportistes que prendran part en la Barça Academy Cup Las Américas podran gaudir de diferents accions paral·leles organitzades per a ells dins de les instal·lacions de Los Establos, com altres activitats que es realitzaran a la platja per complementar l'oferta lúdica per als esportistes i que comptaran amb el suport de Scotiabank.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut