Local

Barça B – Cornellà (prèvia): A mantenir la bona ratxa al Johan Cruyff!

18.00 h, Barça TV: El filial blaugrana, cinquè classificat, busca aquesta tarda un nou resultat positiu a casa que el consolidi en les primeres posicions de la Lliga

El Barça B, cinquè classificat, vol ampliar la seva bona ratxa de resultats a l’Estadi Johan Cruyff. El filial blaugrana, que ha disputat sis partits a casa en els quals ha sumat tres victòries i tres empats, vol mantenir aquesta dinàmica positiva de resultats aquesta tarda contra un Cornellà, onzè classificat, que arriba després de sumar dues victòries consecutives contra l’Orihuela (1-2) i el Llagostera (2-1). Garcia Pimienta podrà comptar per primera vegada aquesta temporada amb Carles Pérez i ha convocat dos juvenils, Arnau Tenas i Ilaix Moriba, per cobrir la baixa que té per lesions i convocatòries internacionals. El partit es juga a les 18.00 hores i es podrà seguir per televisió a Barça TV i Esport3.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà comptar per a aquest matx ni amb els lesionats Carevic, Jorge Cuenca i Sarsanedas ni amb els internacionals Iñaki Peña, Ansu, Abel Ruiz i Reis. L’entrenador blaugrana ha convocat 18 jugadors per al partit d’aquesta tarda: Sergi Puig, Arnau Tenas, Morer, O. Mingueza, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Carles Pérez, Saverio, Hiroki, R. Araujo, Jandro, Marqués, Akieme, Chumi, Van Beijnen i Ilaix Moriba. El Barça B va guanyar per 2-1 el Cornellà la temporada passada al Miniestadi amb gols de Carles Pérez i Abel Ruiz.

“El Cornellà és sempre un equip molt difícil. A més, ells arriben amb la confiança que els donen aquestes dues darreres victòries consecutives. Tenen molt clar al que juguen des de fa molt de temps i nosaltres haurem de fer les coses molt bé si volem guanyar”, ha explicat el tècnic Garcia Pimienta.

Més notícies aquí