Barça B – Cornellà (prèvia): A mantenir la bona ratxa al Johan Cruyff!

Barça B – Cornellà (prèvia): A mantenir la bona ratxa al Johan Cruyff!

18.00 h, Barça TV: El filial blaugrana, cinquè classificat, busca aquesta tarda un nou resultat positiu a casa que el consolidi en les primeres posicions de la Lliga

El Barça B, cinquè classificat, vol ampliar la seva bona ratxa de resultats a l’Estadi Johan Cruyff. El filial blaugrana, que ha disputat sis partits a casa en els quals ha sumat tres victòries i tres empats, vol mantenir aquesta dinàmica positiva de resultats aquesta tarda contra un Cornellà, onzè classificat, que arriba després de sumar dues victòries consecutives contra l’Orihuela (1-2) i el Llagostera (2-1). Garcia Pimienta podrà comptar per primera vegada aquesta temporada amb Carles Pérez i ha convocat dos juvenils, Arnau Tenas i Ilaix Moriba, per cobrir la baixa que té per lesions i convocatòries internacionals. El partit es juga a les 18.00 hores i es podrà seguir per televisió a Barça TV i Esport3.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà comptar per a aquest matx ni amb els lesionats Carevic, Jorge Cuenca i Sarsanedas ni amb els internacionals Iñaki Peña, Ansu, Abel Ruiz i Reis. L’entrenador blaugrana ha convocat 18 jugadors per al partit d’aquesta tarda: Sergi Puig, Arnau Tenas, Morer, O. Mingueza, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Carles Pérez, Saverio, Hiroki, R. Araujo, Jandro, Marqués, Akieme, Chumi, Van Beijnen i Ilaix Moriba. El Barça B va guanyar per 2-1 el Cornellà la temporada passada al Miniestadi amb gols de Carles Pérez i Abel Ruiz.

“El Cornellà és sempre un equip molt difícil. A més, ells arriben amb la confiança que els donen aquestes dues darreres victòries consecutives. Tenen molt clar al que juguen des de fa molt de temps i nosaltres haurem de fer les coses molt bé si volem guanyar”, ha explicat el tècnic Garcia Pimienta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut