El Programa de Protecció del Menor del Barça, finalista als Premis Expansión Compliance

El Programa de Protecció del Menor del Barça, finalista als Premis Expansión Compliance

L’acció del departament de Compliance del FC Barcelona ha estat presentada en la Categoria a millor iniciativa ètica

El dijous 14 de novembre, el FC Barcelona va estar present a la II edició dels premis EXPANSIÓN Compliance 2019. El Programa de Protecció del Menor, desenvolupat pel departament de Compliance del FC Barcelona, va ser presentat per Club en la Categoria a la millor iniciativa ètica, on ha acabat sent finalista.

En els darrers mesos, el departament de Compliance blaugrana, liderat per Noelia Romero (foto), ha desenvolupat aquesta iniciativa amb l’objectiu de detectar, prevenir i reaccionar davant possibles irregularitats que es puguin detectar envers els menors que el Club tutela en les activitats de la Masia, la Fundació Barça i arreu de les Barça Academy, amb una xifra total de menors d’aproximadament 1,6 milions de nens i nenes a 64 països.

Donada la importància d’aquest programa, el Club va voler reconèixer aquesta acció presentant-lo en la categoria ja esmentada, la qual reconeix aquelles pràctiques desenvolupades en companyies que fomentin, donin suport, garanteixin o ajudin a definir una cultura ètica en les organitzacions. La companyia automobilística SEAT ha estat finalment la guanyadora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut