L’Agrupació Barça Jugadors commemora el seu 60è aniversari

L’Agrupació Barça Jugadors commemora el seu 60è aniversari

Josep Maria Bartomeu assisteix a una celebració que va comptar també amb la presència del vicepresident Jordi Moix, i els directius Pau Vilanova i Xavier Vilajoana.

L’Agrupació Barça Jugadors ha celebrat aquest divendres 15 de novembre el seu tradicional sopar anual, que en aquesta edició ha coincidit amb la celebració del 60è aniversari d’aquesta agrupació que reuneix exjugadors i exjugadores del FC Barcelona de totes les èpoques i categories.

La trobada ha comptat amb la presència d'una representació institucional del Club, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, que ha estat acompanyat del vicepresident Jordi Moix i els directius Pau Vilanova i Xavier Vilajoana.

L’acte s’ha celebrat a l’hotel Catalonia Barcelona Plaza i ha reunit prop de 400 persones, entre socis i simpatitzants de l’Agrupació que presideix Ramon Alfonseda i representants de diferents entitats i institucions, com la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; l’expresident de la Generalitat, Artur Mas; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona i diputat de la Diputació de Barcelona, David Escudé, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras.

Entre l'àmplia presència d’exjugadors barcelonistes, s'han pogut veure cares conegudes com les de Josep M. Fusté, Carles Rexach, Quique Costas, Ferran Olivella, Antonio de la Cruz, Robert Fernández, Josep Moratalla, Tente Sánchez, José Mari Bakero, Guillermo Amor, Eusebio Sacristán, Juan Carlos Unzué, Ramon Maria Calderé, Paco Clos, Pep Serer, José J. Abaladejo, Joan Estella, Paco Fortes, Paco Martínez, Félix Palomares, Pepito Ramos, Adjutori Serrat, Manolo Tomé, Josep Palau, Josep Franch, Pere Valentí Mora, Sánchez Jara o Jofre Mateu, entre d'altres.

L’acte ha estat conduït per l’actor Bruno Oro, que ha fet unes preguntes a Josep Maria Bartomeu i Ramon Alfonseda, i ha posat un accent especial en la funció i els valors de l'Agrupació.

Durant l’acte s’han lliurat les medalles d’or, plata i bronze als jugadors amb més partits i gols dels equips de l’ABJ i ha tingut lloc el tradicional sorteig de regals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut