Local

Henry i Bojan es retroben al Montreal Impact

El tècnic francès, que dirigirà el conjunt canadenc, coincidirà amb el davanter de Linyola amb qui va compartir vestidor blaugrana entre les temporades 2007/08 i 2009/10

Thierry Henry i Bojan Krkic es retroben al Montreal Impact. El tècnic francès ha estat anunciat com a nou entrenador del conjunt canadenc on juga, des d’aquesta temporada, l’exdavanter blaugrana. D’aquesta manera, Henry i Bojan tornaran a coincidir al mateix equip des de la seva etapa al FC Barcelona on van compartir vestidor entre les temporades 2007/08 i 2009/10.

Una etapa que va ser de les més èxit del Club amb la conquesta de set títols, entre els quals destaca el triplet de la 2008/09 i el sextet del 2009: 2 Lligues, 1 Champions League, 1 Copa del Rei, 1 Supercopa d’Europa i 2 Supercopes d’Espanya.

Durant l’etapa que Henry i Bojan van compartir davantera van marcar un total de 49 i 34 gols respectivament, tot i que el davanter de Linyola va jugar una temporada més vestit de blaugrana i va arribar als 41 gols amb la samarreta del FC Barcelona.

Grans companys dins i fora dels terrenys de joc

Henry i Bojan, que mantenen una gran relació des de fa anys fora dels terrenys de joc, sempre s’han entès i han format una molt bona connexió. I és que al Barça es recorden grans gols cuinats entre tots dos. Especialment recordat és el primer gol de Bojan Krikc al Camp Nou de blaugrana en un Barça-Recreativo de Huelva amb assistència de Thierry Henry. Tots dos es van fusionar en una abraçada icònica.

Més notícies aquí