Oriol Torras: “És la Lliga més igualada dels últims 10 anys”

Oriol Torras: “És la Lliga més igualada dels últims 10 anys”

El tècnic blaugrana assegura que la visita al camp del Terrassa ha de permetre a l’equip sumar la primera victòria de la temporada

Després de tres jornades el Barça es troba en una situació similar a la de la campanya passada: el bon joc és present, però els detalls han fet que els blaugrana segueixin amb només un punt a la classificació.

En el primer partit de l’any, el conjunt sota les ordres d’Oriol Torras va sumar un punt -que va tenir un gust agredolç- en la visita al camp del Júnior, mentre que en els dos partits disputats al Pau Negre (davant Egara i Atlètic Terrassa) el Barça va deixar escapar, com a mínim, dos empats. 

Un pas endavant del Barça

Així i tot, el tècnic blaugrana segueix confiant en la plantilla d’aquesta temporada, ja que ha assegurat que “ens hem reforçat bé i crec que tenim millor plantilla que altres anys”. De fet, l’entrenador ha estat contundent a l’hora d’afirmar que “és la Lliga més igualada dels últims 10 anys, crec que ara mateix ningú seria capaç de dir amb certesa qui acabarà primer i qui serà l’últim”.

Una igualtat que és conseqüència “dels reforços dels equips de la part baixa; crec que entre nosaltres ens hem pressionat per haver-nos de reforçar més i això ha pujat el nivell de la Lliga”, afirma Torras.

Pel que fa a la situació del Barça, el de Terrassa confia en els seus homes i està convençut que “al Barça ja no se’l pot posar a la part baixa, crec que estarem més a mitja taula que no pas lluitant per la permanència”. 

La intensitat, la clau de diumenge

En relació amb el partit de diumenge (11h) al camp del CD Terrassa, el tècnic blaugrana creu que “no és un partit transcendent perquè és la jornada quatre, però sí que penso que és un bon moment per sumar la primera victòria”. Per al tècnic, la clau del partit serà “imposar un ritme alt com hem fet fins ara, però cuidant els detalls i la sobreexcitació que fan que durant molts minuts estiguem amb inferioritat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut